петак, 18. новембар 2016.

МЛАДЕН ИВАНИЋ,
ВЕЛИКИ ПОЛИТИЧАР
ЗА ИЗВОЗ У ТУРСКУ

Шалим се.
Дабоме да није Велики Политчар.
Али јесте Велики Нагузичар.
Јер је већ двапут нагузио Српску Демократску Странку. И опет ће, ако буде среће.
Није Велики Политичар јер се још бори против рајка васића.
И јер је славодобитно наступио у одори и оклопу Српског Члана Предсједништва БиХ. Чије се једино српство огледало у томе да ће спријечити СНСД да уђе у заједничке органе, Савјет Минстара и то.
Након двије године мандата, Иванић опет преузима Осам Мјесеци.
Случајно или не, том приликом је отишао у Лондон да се састане са министром иностраних дјела и недјела Велике Британије и Брегзита, лондонском верзијом Тасовца.
Ја, пак, мнијем, да је отишао да реферише, положи рачуне и добије задатаке за контролни из општетехничког образовања и домаћинства.
И након те двије године, шта, квалитетно, о представљању Републике Српске у Бакир Чадору, у име изабраних и у име намјештених, може да каже Младен Иванић. Као свој допринос положају Републике Српске, доприосу њеној Дејтонској Самосталности и Будућности Опстанка.
Може да каже мало више него што то може да учини Никшићев СДП.
Он је набројао двије ствари.
● Извоз меса у Турску
● Смањење Цијена Лијекова.
Ну.
Изовз меса ће мало користити Српској. Турска не прима крметину. То је турско – турски извоз. И њега би било да су у Предсједништву БиХ, и у Савјету Министара, и препелице умјесто Срба.
Смањење Цијена Лијекова, узмимо да је то готова ствар, само је још једна функција Унитарне БиХ. Узимање оног што је надлежност Републике Српске.
При томе Иванић указује колико је СНСД за десет година дао надлежности Српске. Што Бирачи Седам Пута, на Седам Избора, нису успјели да увиде и схвате.
Заброваљајући да је он, када је дао Један Рачун ПДВ, Сарајеву дао највећу дизелку на свијету која је за собом, по сили закона и концепта, повукла чудеса и чудеса надлежности Српске. Дејтонских чистокрвних надлежности.
За то се иде на Суд. То је Велеиздаја.
А када је, СНСД 2006е, од Чавића добио мандат за састав Владе Републике Српске, био сам свједок, тад је Иванић Додику, поводом Реформе Полиције, рекао Нек ти је бог на помоћи. Тако добро су водили Реформу Полиције.
То је та борба за промјене, за турско месо и то.
Углавном, отишао је рајко васић а Иванић и даље сере.
Узгред, Иванић је поред Ам Амбасаде, Копање, пришљамчених СНСД мајкуна и феудалаца, Лагумџије... био је један од најватренијих бораца за моју елиминацију.