недеља, 13. новембар 2016.

ЗАШТО СНСД
НИКАД
НИЈЕ УСПИО
ДА ПОБИЈЕДИ
У БИЈЕЉИНИ

Зато што је играо за погрешне Појединце и Туђу Публику а занемаривао свој Средњи Ред.
Есенесде је сваки пут на Општим Изборима добијао добре резултате. За неке неупућене, са стране, то је увијек изгледало чудно.
Мени је био знак да треба да изградимо организацију, како сам пројектовао и како бог заповиједа и да побиједимо и на Локалним Изборима.
Сматрао сам да ништа нисмо урадили ако СНСД не влада у БДБ, Бијељина Добој Бањалука.
Али. Масонска Ложа Импровизације, најјача ложа Есенесдеа, никад ми није дозволила такву активност. Прецизније, увијек су појединци у Бијељини имали подршку Мудрог Руководства за игнорисање Система, Процедура, Технологије, Организације.
Они су, у Општинском Одбору, увијек све знали.
Само нису знали да побиједе.
То је довело до тога да је СНСД постао бесплатан полигон за вјежбање изборних нестраначких еквилибриста, нарцисовоајера и егзибициониста. Док је Мићо побјеђивао а организација слабила.
Рачун, драстичан, стигао је 2014е.
Ја сам тад, већ био Ибрахим.
Ну. Еснсде стално пада. Због таквог односа према властитој Организацији, која није мала, која је потенцијална и која се лавовски бори у тешком окружењу, све ове мандате.
СНСД је 2008. имао 8 одборника, 2012е, 7 а ове годие је освојио 6.
То је тај пад, констатан и незаустављив.
Јер ће се овогодишња импровизација са туђим кандидатом осветити и 2018е. Ако се нешто брзо и драстично не подузме. Што није вјероватно. А нема се шта ни подузети на тако кратак рок.
Овогодишњи избори су, наизглед, успјшени, јер је резултат био близу Мићиног. За Градоначелника. Али. То је варка. Јер и СДС пада. 2008. 10 одборника, 2012е, 8 а ове године 6.
То је логично. Есдеес нема организацију. Има је Мићо а Мићо је предуго на власти и пад је законит. Логично би било да то СНСД искористио и ишао успоном. Али није. Пратио је Мићу.
За СНСД је ове године било боље да је имао свог кандидата за градоначелника. Који не би имао шансе. Прави Порази су дио Побједе.
Непотребни Порази удаљавају од Побједе.
Организација, Изборни Штаб у Бијељини, ове Изборе провела је на Љубином Гробу.
Од мене огромно захваленије и велико поштованије.
Ту организацију треба подржати и почети темељну реорганизацију са Мрежом Један Мјесни Одбор – Једно Бирачко Мјесто. Након двије године треба одредити Кандидата, којег ће кандидовати Организација. Да би, за четири године, побиједили.
Овогодишњи Бањалучки Рецепт треба да буде Универзитет Есенесдеове Организације.
Волунтаризам, Егзибиционизам и Самозадовољавање, за мале је Странке.