понедељак, 16. мај 2016.

МИСТЕРИЈЕ
МОРГАНИЗМА
НА БАЛКАНУ

Морганизам је Финансијерска Дробилица Свијета.
Њен почетак је у доба Првог Моргана.
Та Дробилица је организовала Први и Други Свјетски Рат. Што свима изгледа као Теорија Теорије Завејере.
Али детаљнија ишчитавања литературе, које има и код нас преведене, а која није у топ листама, заједно са Страхом од летеања, 5о нијанси, Хари Потером и слично, потврђују ту невјероватну манипулацију Америком, америчким предсједницима па онда и свјетским токовима финансија.
Финансијерски Територијализам је запосједање свијета, територија, не више ради Капитала. Капитал је превазиђена категорија и ситниш у џепу Морганизма. Територије су потребне ради комплетног управљања а нарочито ради слободних путева протока финансија, силе, уништених људи и диктатуре историји, култури, цијелој цивилизацији.
З&ФТ. Збигњев и Финансијерски Територијализам. То је покушај војно-политичког комплекса да се укључи у Морганизам, да диктира барем неке трендове и да свему дода геополитичку, расну па и фашистичку ноту. Збигњев је симбол цијелог тог геополитичког крвожеднишва, ослоњен директно на своје комплексе и мржњу према Русији, Совјетском Савезу и Славенству уопште. Он и они, покушавају да Морганизму дају геополитичку стратегији и да га тако барем покушавају држати под неком врстом присмотре ако не и контроле. Али и да га прикрију.
Монстркомпаније. То су директни инстументи Морганизма. Као што је Монсанто. Историју Монсанта вриједи изучити због историје Морганизма. Њих се некада назива мултинациналним компанија, некада глобализацијом, некада неолиберализмом, некада свјетском трговинском организацијом, некада ТТИП. Али је то у суштини КјуКлуксКлан Морганизма. Само у црном, невидљивом, сабласном.
Дакле, Морганаизам је на сцени а не Америчка Политика. Америчка Политика и њени Предсједници, изузев можда два, три, углавном убијена, тек су нижи старији референти Морганизма, на привременом раду у Бијелој Кући.
На Балкану је Морганизам нешто скривенији него на другим мјестма. Рушење Берлинског Зида, Египта, Туниса, Либије, Украјине, Сирије... били су, намајерно, веома видљиве позоришне представе.
Зато што се овдје користе, у склопу Морганизма, разни алати привидне демократије. Слобода, Људска Права, Нове Независне Државе, Страначка Полигамија, Европске Интеграције, Стране Инвестиције, чланство у Нато Пакту.
Мада је Нато Пакт прелијепа синтагма за то зло. То више није Пакт. То је Нато Дикт.
А и Балкан је преблизу Еврпи а предалеко Русији да би се сиријализовао. Довољни су били Ратови Браства & Јединства и Бомбардовање Србије. Засад.
Од посла је остало још да се Србија потпуно потчини. Да се Македонија уништи у политичком и државном смислу, уз много крви, ако требадне, и да се ријеши Република Српска. Такође, уз много крви, ако не могне друкчије.
Балканске наивне Политичке Сељачине, типа Савеза За Промјене, у својим наступима откривају више него што би требали, односно што су им њихови ментори дозволили. Напади на Додика, Вучића и Патријарха немају никакве везе са Додиковим Криминалом против којег се они декларисано, такође по формули и диктату, боре. Али имају са задацима њихових послодаваца.
Морганизам је већ запосјео Македонију.
У Српској има Савез За Промјене. Који је генератор, са редукцијом, Протеста. Који ће се наставити и послије локалних избора. Уз додатни изговор Покрадени смо.
У Србији је инсталирана шарена Народна Скупштина. Што је добро, да Вучић не би постао Буда, Стаљин и Путин у јеном човјеку али није добро јер ће Морганизам да витла Србијом како жели, односно како му одговара у удаљавању од Русије.
Што је крајњи циљ и за Српску.
Савез За Промјене је формиран као брана Русији. А успут и Србији.
Као Српски Штит муслиманскм Сарајеву које је засад под заштитом јер се покорно окреће Турској а не Саудима. Што значи да ће Турска овдје добити шапицу. Ако Ердоган буде добар у сексу са ЕУ.
Стални напад Морганизма на Србију није због признавања Државе Косово, како о томе серу Сервер и званична САД. Није ни због чланства у ЕУ, напретка економије, нити због чланства у Нато Дикту.
Већ због потпуног уништења Србије тако да Русија дигне руке од ње, и од Српске, као својих даљих и мањих интересних подручја у непријатељском окружењу.
Да има неких других циљева, Морганизма, на Балкану, показали би се у случају Хрватске. Та земља, која је била апсолутни први миљеник расада СФРЈ, била хит у Европи и свијету, враћа се уназад. Удаљава се д 89. године. Док све друге, а највише Пољска, напредују. Зато што је близу Русије. А Хрватска тоне јер је постугнуто главно, то да Русија нема оптику на њено подручје. Она, Хртватска, као и цијели Балкан, послужиће за пољске војничке нужнике, ако затреба.
Стога је Савез За Промјене директни извршилац Морганизма на Балкану.
Њихов језик и њихови сценски покрети, као и њихови халуциногени политички ставови, одају их, без икакве резерве.