недеља, 7. фебруар 2016.

РЕЈТИНГ И УПОТРЕБА
ПОБУЊИВАЧА
У РЕПУБЛИЦИ
СРПСКОЈ

Америчка Геодетска Управа за Демократију на силицијски високотехнолошки начин је развила употребу Домаће Побуне и њену фузију са акцелерованим екстерним честицама.
Све се може анализирати у временском раздобљу од Октобра Петог до Асада Светог.
З&ФТ и Америчка Гео Демократија немају никакве шансе тамо гдје немају ефикасну туземну гарду разних лажних структура, лажних имена и лажног опозиционарства.
Та гарда је позната под разним ознакама, од цивилног сектора, истраживачког новинарства, величање улазника међу хемороиде, центара за развој хуманизма, радионица за демократију и слично.
Њихов главни посао је, прије локалног судњег дана, релативизовање и деструкција јавног миљеа, како би се ојачали њихови окупљачки потенцијали за уличне најезде у првим часовима Ружичасте Демократије. Док не пристигну и не активирају се они који убијају, пале и заузимају парламенте. Након чега ће све ићи само од себе.
Јасно је да је и у Републици Српској инсталирана та Америчка Гео Гарда.
Као што је јасно да је прилично неубједљива, јадна и да је њено основно језгро одавно у одумрању а да је на површини држе околне плутајуће будале, које су се прикључиле из својих искрених накана за промјенама, мада они не знају чега, и за побунама, мада не знају против кога. А нарочито не знају за кога ће бити Побуна. Јер. Побуна је, као и Револуција, љепотица увијек обећана другоме.
Америчка Гео Гарда је у Републици Српској покушала неколико акција које је, углавном координирао Педепе и њен генерал лајтнант Бореновић. Зато је и унапријеђен у чин Генерал Иванића. Што је велика штета по Гео Покрет а никаква добит за Педепе.
Све те акције нису наишле на масовни одјек.
Прошле су тако да је Глупи Босанац Хасо схватио да не треба да слуша Јанеза и да се пење на Триглав да би видио како је, доље, одакле је дошао, лијепо.
Стратези Америчке Гео Гарде у Републици Српској, на основу тих искустава, промијенили су тактику.
Јалове уличњаке, који су јевтиним триковима а малим бројевима протестника, правдали уложена средства и моралну подршку, замијенили су политичком артикулацијом, полиитчким странкама и партијама и њиховим лидерима. Не желећи да учествује у томе, а остваривши своју стару жељу да буде Члан Предсједништва, СТЈ, Иванић се извукао из те практике. Предао мјесто Предсједника ПДП.
Дабоме, политички изузетно глупи јунак Младен Босић, кленирао се ко сом.
И сада руши не само свој углед, унутар СДС, већ и на политикој сцени. Девастира улогу Лидера Политичке Странке. Јевтино продаје Националну Политику, која је, уз све девијације, изњедрене још у Караџићевом времену, обиљежје Српске Демократске Странке.
И девастира, разара и понижава цијелу Политичку Сцену Републике Српске. Што је највећа штета. Јер. Једном спуштена љествица, никад се више не враћа.
Несумњиво је да ће Младен Босић тешко платити свој активизам у Америчкј Гео Гарди.
Мене, пак, занима само општа штета коју ће произвести. А она, већ сада, није мала.
Амерички Гео Гардисти би тебали да знају да ће ефикасност те нове линије фронта и барикада бити тек нешто већа него Дроњак – Бореновићеве командатуре.
Есдеесови чланови и бирачи нису авантуристи уличнога типа.
Па ће крајњи резултат бити даља девастација Есдееса. Или подјеле. Што је једнако лоше по полиитчку сцену Републике Српске. Којој треба Есдеес на здравим крутим нацоналним принципима. Али без Младена Босића. И осталих им Босића По Трњу.
У временима која долазе а која неће бити кратка, завршаваће се посао на Великој Дробилици Југославије. Македонија, Србија, Српска. А запеће трака и у Црној Гори. Прије него се она, Дробилица, демонтира и среже у старо гвожђе.
Стога, Политичке Снаге Реублике Српске треба да се организују и престројавају на средњорочној и дугорочној основи. Есенесде, прије свега. Јер. За Есдеес, касно је.
Есенесде се мора одвојити од лидерске технологије и чвршће се повезати са Широким Сиромашним Слојевима, у трајнији Социјални Савез.
Није довољно да Широки Сиромашни Слојеви само гласају за СНСД. Овојена гарнитура се лако претвои у кајмак и прода се. А празно кисело млијеко и нешто сирутке, лако, неко, послије, проспе крмцима.