понедељак, 1. фебруар 2016.

БОСИЋ.
ПОЛИТИЧКИ
ПОТУРЧЕНИ
КРЕТЕНОИД.

Прво правило Политике у БиХ. Мора прецизно да се зна коме се обраћаш. При чему није неопходно да се обраћаш Јавности или Бирачима.
Можеш да се обраћаш Сарајеву. Америчкој Амбсади или Унитарном Конгломерату. Ако баш мораш, обраћаш се и Јавности и Бирачима.
Ово, прецизније, важи за Савез За Промјене.
Савез За Промјене је феномен на политичкој сцени Републике Српске.
То је Конгломераторијум који настоји да дође на власт насилним, колаборационим и мистичним средствима.
Они су изабрали да колаборирају са Странцима и Сарајевом у Мисији коју имају, Младен Босић, прије свих, и која треба да сруши Режим у Републици Српској.
Феномен су по томе што су тај пројект објелоданили и реализовали одмах послије Општих Избора које су изгубили.
Неће соли, леба ни погачу, но одмах слатко.
Савез За Промјене је политички феномен, што се у народу карактерише као Обични Будалаши, и по томе што своје опозиционарство у Републици Српској формирају на потпуно неполитичким, неидеолошким и непрограмским основама.
Они желе да сруше Власт у Републици Српској колаборацијом са Једном Амбасадом и са Унитарним Бошњачким Сарајевом.
И цијелу своју дјелатност презентују кроз ту оптику.
Младен Босић, понатији као Мисија, или Кила Злата, данас је изјавио сљедеће, према порталу Вијести.ба.  
Bosić smatra da je pravosuđe u BiH jedan od glavnih izvora krize i stalno se govori da je neophodno izvršiti velike promjene, naglašavajući da je dokaz za njegovu tvrdnju to da niko od funkcionera umiješanih u velike skandale korupcije u Republici Srpskoj nije procesuiran.
Босић, дакле, сматра да је судство у БиХ, које је неуставна, нелегална и недејтонска категорија, наметнуто и узурпирано, формирано искључиво као Судство за Србе. За Републику Српску.
Да је Судство БиХ формирано као његов лични сервис, или сервис Савеза За Промјене, приручно средство у пројекту њиховог, промјенашког доласка на власт.
Босић ни једну ријеч не саопштава о томе да је то комплетно судство нелегално, неуставно и недејтонско.
Из чега се може закључити да се обраћа Сарајеву, Једној Амбасади и Унитаристима. А Јавности и Бирачима Републике Српске, само у дијелу уздаха што ништа није учињено у хапшењу тих зликоваца из Великих Скандала Корупције. Који нису нигдје документовани.
Из овога се, још, може закључити да Младен Босић сматра да су Велики Скандали Корупције, лоцирани само у Републици Српској. У Федерацији, нарочито у Сарајеву, нико није ни чуо за то а камоли нешто диро својим рукама.
Овакво потуричарство, полтронство, фелациоамбасадство, пробосанство, издајаштво, одавно нико није демонстрирао међу Србима.

Ако је овакав Вођа Опозиције онда је то Ноћ Опозиције.