среда, 2. септембар 2015.

ИЗБЈЕГЛИЦЕ
СУ ДИО
ПРОЈЕКТА
ДЕВАСТАЦИЈЕ
НАЦИОНАЛНИХ
ДРЖАВА

Широка је лепеза закључака која би се могла извући само из фотографских докумената о избјеглицама које надиру на Европски континент, свим могућим путевима, па и балканским.
Два груба закључка.
Један дио њих је заиста у голом сиромаштву и жели се дочепати Европе о којој не зна ништа и нема никакву перспективу али је спреман и главу дати за то, у потопу неког брода у Средоземљу.
То је мањи дио.
Други, много већи дио, програмирани је талас који траје деценијама. Њихова лица, лица њихове дјеце, кретње, намјештене фотографије кроз бодљикаву жицу... не одају трагове несреће и сиромаштва. Они су прави дио Пројекта Насељавања. И њега воде организоване агенције, институције и службе. Јер за те подухвате није довољно имати шверцере људима. То су читави сценарији и кибернетски технолошки процеси, као на покретној индустријској траци.
Несерећа са мртвим избјеглицама у камиону, такође је дио сценарија. Убиство људи је планирано и  организовано.
З&ФТ, Збигњев (Запад, САД) и Финансијерски Територијалисти, то је свима јасно, организовали су девастацију читавог низа земаља Арапског Прољећа, Ситног Пијеска и Добре Нафте. Циљеви нису само Нафта. У даљини, виде се Русија, Кина и Европа.
Милиони људи су помјерени, и свакодневно се помјерају, па је ова најезда на Европу мали дио тог контигента.
Стога је тај пројект важнији из угла ЕУ и Европе него из угла обичне људске несреће или из угла земље поријекла.
З&ФТ не подноси Националне Државе.
Оне су компактне, отпорне, дугорочне, најчешће, гледају своје економске, територијалне, културне, националне, вјерске, интересе. Повезују се.
Идеална држава за З&ФТ су Сједињене Државе. Територијални, анационални, атеистички, акултурни, конгломераторијум који се економском силом, физичком силом и медијском тортуром, држи под контролом.
Европа је мајка Националне Државе.
Такву Државу, као тип цивилизацијске организације З&ФТ настоји да уништи.
Стога су САД подржале пројект ЕУ заједништва. Дабоме, без Инглеске, јер дио З&ФТ особља потиче одатле, вијековима. Пројект под водством Њемачке. Јер Њемачка најбоље зна како се уништавају Националне Државе. Њемачка је такође циљ. Слобода кретања роба и људи, радне снаге и академаца, највише погађа Њемачку. Стога Ангела Меркел кука да терет избјеглица треба да се равномјерно распореди у ЕУ.
Права слика Њемачке Демографије, по Нијемце је катастрофална. Није ни чудо што организатори антидошљачких протеста могу да скупе десетине хиљада људи на улицама.
Јер, тај нови мозаик изазива један од огољенијих национализама, онај за одржањем и опстанком, за чувањем свог станишта.
Та сегментација друштава и гетоизација дошљака и јесте највећа опасност по Нациоанлану Државу. Да долази до истинске интеграције у друштво и културу, те опасности не би било. Али. У Италији, нпр, ниједан Талијан неће оженити било коју дјевојку која није Талијанка и Католикиња. Дошљацима остаје само да се паре између себе. Било би занимљиво видјети колико нехоланђана ради у холандским министарствима.
Стога ће се пројект посипања ЕУ дошљацима, наставити, као и захтјеви за централизацијом ЕУ.
То заједничко тржиште, суштинске једнакости са Каљективнијем Хазјајством код Стаљина, КолХозима, СовХозима, Сеоским Радним Задругама, уништиће Националну Државу у Европи.
И то ће бити крај Европе. Крај Цивилизације. Крај Културе.

Мада је много од тога већ наступило.