уторак, 1. септембар 2015.

ГРУПНИ СЕКС
СА
ПОЛИТИЧКИМ
СТРАНКАМА

Како је нешто ослабио Есенесде, направивши, још раније, грешку са предајом Приједора Демократском Народном Савезу, који је, и по том и по основу коалиције са Есенесдеом, ојачао, јер тако увијек бива, да се мали окорости о великога а не велики о гологузога, прождрљивост према функцијама, такозвани Шукалогреб, нарасла је код Еспеа и Деенеса до нереалних размјера.
Есенесде то мора да подноси.
Морају и Деенес и Еспе.
Иако немају људи за сва мјеста која добију у генералној расподјели средња црта отимачини. Такозваних Кадрова.
Познат је случај од прије неколико година када је једна јунакиња из Есенесдеа, на ходнику зграде Владе, прешла код Пере Ђокића. И постала нешто.
Други угао те појаве јесте у томе што се у том шљаму владине администрације, на чијем пирамидалном челу су помоћници министара, па надоле, накупио губарски, лишајски, некарактерни свијет који је, зарад своје позиције у администрацији, малих ситних везица и принадлежности, сигурне плате и нерадничке и некомпетентне филозофије, спреман продати гробно мјесто свог оца, продати његов сандук из гроба и продати и костур који је остао од њега.
Па је, онда, нормално да је спреман да промијени чланство у Политичкој Странци.
Они мудрији, лукавији, а неспособнији, увијек тихо свакога приупитају Како Стоје Наши у Странци. И имају неколико чланских карата. Само кад затребадне они је покажу. Уз молбу. Не говорите, јер ови би ме појели. Не знате како је овдје радити са оним Додиковим. Са оним Чубриловићевим. Са оним Периним.
Срећа, нема Шукалових.
Док сам био најамник у Есенесдеу, ООУР Организација, ЈУР Чланство, свим силама сам се трудио да не примамо у чланство некога ко је обављао нешто у туђој страначкој организацији или у администрацији, испред туђе странке.
Хтио сам да спријечим то курвање по ходницима администације. Тај групни петинг од којег ни Администрација а ни Странке, немају ништа. Већ само штету.
Многе приступнице сам враћао. А оне најцрње сам лично дерао.
Ну. Мала моја Демокртија је, ни Миле не гледа чија је. Чланска Карта.
То Мултиџепарошко Чланство у Политичким Странкама, историјско је колективно и појединачно насљеђе још из времена црне отоманске, турске владавине. Кад је родитељ, далеки предак оног којег би овај, из Зграде Владе, сада, продао на бувљаку, под каротнским натписом Мој Тата Костур, пола својих синова давао у Ислам а пола остављао Православљу.
Тако су настале Потурице.
Тако су данас настале Повладице.
Тако је било и у Четницима и Партизанима. Једнг сина тамо, једног вамо.
А ти на шубари, изнутра, имај петокраку а свана кокарду.
Све што требаш да урадиш за себе, народ, вјеру, државу и идеју, јесте да на вријеме извратиш Шубару.
Како је оно Циго реко. Да два дана будем вадар.
Мало би прозора на оном Администратовном центру било за скакање, летење и избацивање.
А прикупљење чланске карте спалио бих на ломачи. Увече, уз семинар Младих Лидера. Којима бих рекао да је то логорска ватра.
*
Велике Политичке Странке могу да спријече од некрактерно чланствено курвање. Тиме би се, полако, мијењала и Политичка Култура. Али неће.

Мнијем да би могао да падне један ријалити Чланови. Политичких Странака.