петак, 5. јун 2015.

СОБА СА ПОГЛЕДОМ
НА ПРОПАСТ
И СОБА СА ПОГЛЕДОМ
НА ПРОМЈЕНЕ

Не гледај у Референдум Српски, Анђеле. Да би видио да је Земља пропала.
Погледај у Федерацију коју ти нису усрали Срби.
Непрестана сарајска настојања да инсталира свој, Пробосански Марионетаријум у Српској, пошто није успјело тихо укидање Републике Српске разним мртвозорним реформама Дејтонских Надлежности и наметањем Амбасадних Устава, може да изгледа симпатично као аматерски политички процес. Да се не враћа као трагедија властитој сећији, синији и баклави.
Од силних представа које су извођене на малим и експерименталним сценама политичког сараја, гдје је Хадезе био незаобилазан, Есдепе неупотребљив, а Есбебе Фахро са индигнацијом и гађењем одбио улогу, и гдје је стожерни политички хит покушао да се промовише у лику Комшића и Демократске Фронте, у ствари булументаријума скрпљеног од разних адресаната, азиланата и мастурбаната, остала је данас само Напуштена Имовина. Влада Федерације и Већина.
Умјесто поштеног двонационалног договора и поштовања, Хрвата и Бошњака, Хдезеа и Есдеа, по изборним резултатима, Странци Усранци, а и Сарајевски Политички Круг, инсталирали су Комшића, класичног Политичког Кретеноида, као неког ко ће скупљати и представљати Србе, Хрвате и Остале. Продавати шубаре у Сахари.
Срби су ту кориштени као ваучери малих акционара. Тај рецепт је два мандата примјењиван према Хрватима.
Сад све долази на наплату.
Ко другом јаму копа, сам у Федерацију упада.  
Република Српска је још једном доказала да је, у односу на Федерацију, на коњу. Мада од тога нема ништа.
Додуше, ослабљена је што је у Сарајеву заступљена са издајничким сепетаријумом и са Великом Политичком Исповијешћу, Дел Бој Иванићем.
Овај мандат је могао бити добра прилика за темељније одвајање Републике Српске од смрдљиве чаршијске политичке калдрме.
Али, умјесто тога, мјесто стабилне власти и јаке опозиције, и у Републику Српску су се увукли праменови нестабилности и ИСИЛ техологије опозиције. Младен Боко Харам, умјесто квалитетног опозиционог прогласа, лансира таблоидну политику о Додиковом бијегу авионом.
Дио медија и страних плаћеника, а обичних накурњака, отворено или прикривено, ликују над пропашћу Републике Српске, коју желе и која им се сваког ана привиђа, док се против њих нико не бори.
Република Српска се мора окренути Српском Националном Интересу Овдје, окупити све здраве националне, инетелектуалне, десне, лијеве, широкослојне снаге, без обзира да ли су критични према власти или је подржавају, и радити у своју корист и у корист Срба.
Корак За Кораком.
Не бавити се, као и до сада Федерацијом и Сарајевом. А према унутрашњим злостворима, потопницима и накурњацима, бити немилосрдна.
Ако ти је све у Српској пропало, зло и криминално, исели се у Шведску, пиздатиматерна.