субота, 7. фебруар 2015.

ОСОБИНА
СВАКОГ
НЕОРГАНИЗОВАНОГ
ДРУШТВА ЈЕСТЕ
ДА НЕ ЗНА
КО МУ ПИША
ПОД ПРОЗОРОМ

Бјелац тек што је закрко, прољећа ни на видику, а однекле, из просте србијанске земље, изниче Фонд За Хуманитарно Право. ФХП.
И оптужује Генерала Диковића, начелника Генералштаба Војске Србије, за ратне злочине његове некадашње јединице на Косову.
Из чега се може закључити да ће Србија бесконачно бити крива за Ратне Злочине. Јер сам ја мислио да су Српски Ратни Злочини само у функцији Нестанка Срба изван Шумадије, Неовисности Хрватске, Стварања Државе БиХ и Независности Косова.
Све то што ради ФХП, или неки други, по Србији, не би било озбиљан координатни систем да се није, однекуд, појавио Замјеник Помоћника Државног Секретара, Америчанин Мелија, и рекао да је ФХП, а и БИРН, важна и озбиљна ствар. И да то Влада треба да узме у обзир.
Што значи да Генерал Диковић не може више ни на Насип. Мора под Насип.
Невјероватна је разлика између УСА и Србије. Али је невјероватно и то да они, поред свега, имају и ЗПДС који зна шта ради БИРН.
Ну. Ствар је озбиљнија.
Иступ Делије Мелије јамчи да је Србија препуна пуњених и препарираних спавача, који још нису ни основали неки ФХП, и који могу да се активирају на глас, кретање или температуру, и оптуже кога хоће.
Од сваког грађанина па све до СПВ. Светог Пренедокучивог Вучића.
Грађани ће се некако снаћи. Дабоме да мене брине Вучић.
Шта је лијек против Америчког Фондалитаризма. Сорошизма. Цивилизма. Ентеријерног Интервенционизма и Политичког Инфилитризма.
Организовано друштво. По свим нивоима и координатама НДД Сфере. Нација Држава Друштво.
Само организовано друштво, са Јавношћу, са Политичким Странкама окренутим људима, са Црквом без педофилије и педерастије, са Аустроугарском ефкасном Админнистрацијом, са пиједесталном Културом, са Напредним Медијима, са властитим банкама, телекомима, великом индустријом, пољопривредом... може да сваког појединца учини отпорним на прекривање НДД Сфере једним по једним слојем муља, што одавно раде Амерички Империјалисти, Тоталитаристи, Територијалисти и Глобалисти, са десетинама разорених и саморазорених земаља, друштава и нација. И што ће сваку земљу и нацију, кад тад, смјестити на дно Великог Акумулационог Језера.
Тек у таквом  организованом друштву, разни ФХП и цијели арсенал, од Отпора до Еберта, постаће јасно видљив и индентификативан. Биће изолован. Неће бити неидентификован вирус који служи да се влада свијетом.
Такво друштво се споро и тешко гради.
Не гради се у Фекетићу, у Маочи, у Бутмиру, у Пицином Парку, у Тузланској Паљевини.

Већ од себе па даље.