уторак, 22. април 2014.

2836.
РОМЕО
И КОПИЛАД

Ово је Прича о Ђоки званом К. Како сам видио тако преносим, на сав глас. Ако су лагали мене и ја лажем вас.
Ђока К годинама је, исукан, ходио по развалинама обода Варшавског П и рушио, даље, све што се срушити може, да се комунисти више не множе, налазио делије, све јадније и јадније, и правио Копилад, доларску, на сваком божијем Утуригаманску, или каквом другом славјанском мјесту. А све то да, јадној пастви, покаже нову демократску и људскоправну гесту.
Нередим. Ово је прича о томе како Јулију набити наК. И како је скинути.
У тренутку кад земља Украјина пропада по свим шавовима и кад изгледа да је ни Руски Језик не може спасити, Јулија Тимошенко, позната као Жена Плетеница, иначе локална богаташица, Пљачка Им Матерна, умјесто да узме мртвољез и стане на браник, или, барем, на блатобран Отечества, она би у Вашингтон. Америка. ЈТТ. Јеби Ти То.
Како се времена мијењају.
Прво су Геотате долазиле и правиле Копилад. По Украјини. И Шире. Онда се Копилад осетила самцем, па дошла на идеју да иду преко Баре.
Вијести кажу да ниједан Ђока К, у Америки, тамо гдје расте Картер и Кикирики, није хтио да прими Јулију.
А Јулија. Што је примила примила.
Ово је прича о употреби недозрелих људи и политичара по провинцијама које велика царства сматрају својим санџацима. О систематској производњи Политичке Копилади која је у стању за шаку долара, мало корупције и прегршт медијске пљеве, да разруши земљу и од своје, и свог народа, дјеце, учини и стварну копиладу. Без Будућности. А не само без маме и тате.
Украјина и Србија су живи примјери.
Како се Копилад заигра. Како се Копилад разигра. Како се Копилад искористи за распад земље. Како Копилад, као црвица, изједа земљу да је више ни Господбог не може саставити.
Свако од њих, Копилади, на Ђоки званом К, понада се одласку у свијетлу политичку каријеру. Што му је и обећано.
А шта бива.

Можеш да дођеш код мене. У Дебељаке. Пријеђеш пругу па право.