субота, 7. септембар 2013.

2318.
КОПАЊА
НЕЋЕ
ЖИВ
ДОЧЕКАТИ ИЗБОРЕ
 

Тешко је издржати у том стршљенику. За безреферентну Ратну Наплавину као што је он, за такве играче амбасада чији амбасадори болују од фрустрације, за сапуноидну мјехуричасту лажну моћ, за медијску немоћ и безначај, за политикоидног поткорњака, за вишеслојни поремећај личности којој се причињавају политичка тежина и значај, за крвавог ратника за социјалдемократију без чланске карте, за старатеља над завађачима народа, за манијакалног радника на телефонској мобилној централи, Избори су прилика која се не пропушта. А изборни фотофиниш траје цијелу годину. И такви Наплавинци крећу у кампању много прије избора.
Јер. Посла је превише. Треба и највише и најтврђе дрво окресати а остати добар с њим. Треба испунити Снове Амбасадора. Не амбасадор деке. Треба једну лопту центрирати пред седам голова, СТЈ. Треба отјерати Кусмук Алију. Треба Јеринића натаћи на ротор а да се Јеринић не сјети да је то Копа Табања. Треба лидерима и лидерчићима предочити све мане и предности трезорског пословања. Такозваних Оџиних записа. Знашли, пичкатиматерна, шта имамо о теби, у трезору. Треба данас сто пута назвати свакога од клијената.  Копања има јединствен ротациони телефон за кога би она пропала Нокија, па и Епл, Самсунг и други, дали више милијарди него Микрогејтс за нокијин мобилијаријум и патенте. Тај телефон је као једна велика тепсија. Шта тепсија. Ко синија. И има два круга типки. На оном већем су ознаке каонпр Јесил видио шта пише онај твој Васић, јесил чуо шта је реко онај, Што пушташ да сере тај, а на оном унутрашњем кругу су типке са ознакама корисника. Треба  сазнати шта је рекао Члан Балета Бе а шта је њему рекао Коњ Из Врха. Па онда све то долагати, прелагати и подлагати, па пласирати даље. Треба учинити да Бавијести објаве европоидну текстолумну а да за два дана објаве и Балетанку о Диктатору. Треба пазити на све будале по медијима. Шта моји у подземљу раде. Подземара. И други. Треба нахранити неколико стотина радника на тиражу од 6328 проданих примјерака Гласа и Надновисних.
Сад је почео да пријети по канцеларијама. Ко Мићо Гепек. Шта ти радиш. Шта ћеш ти ту. Изложи се мало. За Шефа. Док ја Шефу копам рупу.
И тако доупоноћ.
Нема рострфраја који то може издржати. Нити Џилитџибера који толики Џиркирлук може ставити под опсервацију. Без обзира што Члан Балета Бе шири гласишта о томе да је Копања Најмоћнији у Републици Српској.
А кад сам већ код те Моћи. Величина Моћи одређена је краткоћом могућег пада. Све Велике Непостојеће Моћи падају као шакаш из космоса. Звијезде падалице су за њих меко слијетање.