недеља, 1. септембар 2013.

2309.
ЋЕРИ МОЈА
ДАЈ СЕ ЗА УДБАША
ДА НЕ БУДЕШ
ШУМАРЕВА СНАША
 

Сад ће Независне да објављују Фалсификате.
Когод каже да ће објавити спискове Титиних Удбаша, лаже вам. Подвалиће вам. Преправиће их. Што мора, што не зна, што нема података, што за паре.
Шта је муке, и пара, пријетњи и страха, проливено да се грдни Службаш не нађе на списку.
На простору цијеле бивше СФРЈ.
Ја сам све покушавао да се турим у списак. Јебеш чојека који није скочио на жену шефа станице, није крао лубенице од свог дједа и није радио за Удбу. Многи су покушали и да ме нађу на списку. И на списковима других Служби. Залуд. Мој морални лик није за Службу. Завађам Народе. А Удба је, многи не знају, настала у Босни. Јер Тито је одмах овдје препознао мултиетнички рај. За којег су потребни изузетно глупи људи, међеди и букве. Зато се у почетку та Служба звала Уд.ба. Уд Тачка Ба. Послије је остао сам Уд.
Ну. Немојмо се зајебавати.
Удба је била савршена служба на одређеном ступњу развоја производних снага и продукционих одбноса, мајка свих данашњих Служби на братоубилачком подручју бивше СФРЈ.
Она је и данас веома активна. Да не помињем њену насљедницу.
Припадници имају, на примјер, исте почетне бројеве телефона. Користе исте синтагме. Имају извјежбано слушање и памћење онога што причаш. Држе се заједно у свим епохама.
Стога ће Независне објавити преудбан списак удбаша.
·         На списку неће бити оних који раде за данашање службе а радили су и за Мајчицу. Има таквих колико хоћеш. Нису за Удбу радили само метузалеми па да су двадесет година послије рата изумрли листом.
·         На списку неће бити оних који раде за Службу Насљедницу.
·         На списку неће бити оних који обнашају функције.
·         На спсику неће бити Двострукаша.
·         На списку неће бити оних који раде за странце и њихове Службе.
Тако да ће се гологуз на Плажи Копакампања наћи они који су већ објављивани на тим сисковима. И они који нису низашта.