среда, 7. август 2013.

2251.
СРБЉАД
ИЗ БАКИРОВОГ
ТЕФТЕРА
 

Син Бакир ослободио се великог интервју, код Вилдане у Ослобођењу.
Све је објаснио, све сазнао и све прорекао.
Син Бакир је постао једна Велика Синија Рахатлокума.
Мало га узбихузурили Радончић и Додик. Али, мнијем, након читања просвјетитељских одговора, да ће и то муслимани превазићи, као што су, рече, превазишли диктаторе и туђе рецепет.
Тарабић Бакир рече да ће Босна и Херцеговина трајати.
Оће курац.
Рече и да ће из Републике Српске доћи лидери којима ће БиХ исто тако бити циљ као и Република Српска. Који ће интересе Тог Ентитета изједначити са интересима БиХ. Циљ је пронаћи такве лидере. А њих ће пронаћи Сарај Поље. Дабоме.
Бакир је за те лидере кандидовао Иванића, Чавића и Крсмановића. Посебно је поменуо и истакао, на пиједестал поставио Радикалско Детенце Оги.
Вели Син Бакир Како је лијепо рекао Огњен Тадић, који је некад био Огњем Тадић али, откако је дошао у умилни Есдеес, постао и он плишани, да Срби и Бошњаци не требају бити сапатници у будућности. То је отрежњавајуће. Ко да Син Бакир зна шта је мамурлук о отрежњење.
Откад змије отровнице повијају дјецу у пелене.
Без обзира, свеједно ми је кога од Срба милки Сарајевски Бакир. Нарочито ми је свеједно за ону тројицу политичких рага. Али Дете Оги Тадић обавља неку званичну дужност за Републику Српску. На Непријатељској Територији.
Стога био требао да се опере што прије, од тог Бакировог рахатлокума.
Мада, кад ово чују Срби, Тадићу је боље да никад више, као кандидат, не излази на изборе.