недеља, 4. август 2013.

2243.
МУСЛИМАНСКИ
ГРОБЉАНСКИ
МОРБИДАРИЈУМ
ПО БОСНИ
 

Ове године Грмечка Корида, коју је на Међеђе Брдо вратио Генерал Миланчић Миљевић, неће се одржати на тој, наводној, сталној локацији уназад 240 година.
Власти Унско-Санског Кантона нису издале дозволу за окупљање јер су на том мјесту, опет наводно, партизани стријељали неке Усташе који су се састојали од муслимана. Што ме чуди. Откуд муслимани у Усташама.
Међеђе Брдо је старо српско подручје. И испод брда.
А Партизани нису стријељали нако. Као они српски и несрпски будалаши у Сребреници.
Није тачно да Хришћани у БиХ желе помирење а Бошњаци освету. Они желе истребљење Хришћана. Срба најприје. А с њима ће отићи и Сејдић Финци.
Јер. Таква Игра Духова и Жртава муслимана нема никаквог смисла. Од перманентних сахрана у Сребреници, стављања на попис жртава сваког живог и под питањем да ли сваки ковчег уопште има икакве остатке или, барем, чији су, да ли свака жртва има пропратну судску и форензичку документацији, гдје је убијен и како, до полагања територијалног права на неко брдо на коме је неко некад стријељао муслимане, ускоро се овдје неће моћи живјети цивилизовано и нормално, од лелека и терора мртвих и њихових духова. Терора мртвих над живима.
Ако би Срби почели да присвајају подручја на коме их је стријељало и клало током вукојебинске историје, не би ни камен на камену остао.
Онда би Хрватска морала зауставити Саву на самој граници са Словенијом и скренути је у Јадранско Море. Али са талијанске стране.
Немој ко да жив дише тамо гдје су српски гробови и српска стријељалишта, кољишта и главосјецишта.
У Санском Мосту желе да истријебе то Срба што је остало тамо. Јебе се њима за гробове колаборациониста. Ратујући овом Вашом Лијепом Државом, много сам муслиманских гробаља нашао у шумама, на муслиманском подручју.
Заборавили их. Само су се одржавала она баш уз џамије. А ни она сва.
Сада је другачији однос. Јер и гробља су добро оружје против Срба.
Когод прође цестом, диже курац на Србе.