четвртак, 4. октобар 2012.



1797.

MUP I MUD

Dosad sam se zajebavao s pederi. Nadajući se da će neko shvatiti da je to ozbiljna stvar. Jedino je, izgleda Dača SUP shvatio stvari ozbiljno. Zabranio. Paradu Ponosa. Čuj Ponosa. Šta onda da rade ostali, koji se ne guziče s pederi. Oni su ponosni jer ga zakalauzaju gde ne treba. MUD. Metnu U Dupence. A oni koji prirodno opšte u genitalnoj komunikaciji, šta su oni. Oni su pičkice. Parada Pizdulja. Što se nekad zvalo Korzo. U sirotinjsko doba talijanskih šuškavaca.
U Beogradu traje Sedmica Ponosa. Ponose se ko mršava svinjčad. U sklopu toga je i izložba neke skandinavske Umetnice koja krstove pretvara u udove, šta li. To je ista škola koja je u Rusiji proizvela crkveni šou Puši Trio. Obezvređivanje, detronizacija, relativizacija.
Ljudska prava. To je priča za Livadiće. To su Udska Prava. A kako brzo zaboraviše ravnopravnost polova. To što je Parada Pronosa ponižavanje Žene i Prirode, to ništa.
I da nema rizika od nereda, tu Socijalnu Prosericu treba zabranjivati.
Pojedinačno možete da hodate pozadinski gologuzi a napred ušiljeni, ali ne možete od toga praviti društveni pokret jer to nije ni pokret, ni pravo, ni civilno društvo i zapadna liberalna demokratija. To je Fekaloidna Nastranost Uma.
Cilj Pederizacije Država koje ne spadaju u Zapadni Liberalni Tor, kao i drugi ciljevi, nevladino sektorisanje, civilna sorošizacija, denacionalizacija, multikurčićnost, kreditno zaduživanje, potrošnja do beskraja, razaranje vjere, razaranje porodice... jeste samo jedan proces. Proces Razaranja Društva, Nacije i Države.
Veliki Krojači su shvatili da na njihovom putu mogu da zasmetaju još samo jaka društva, države i nacije. I treba ih srušiti. Nikakav drugi cilj nije bio ni kod razaranja SFRJ. Nacionaloidne budale samo misle da je to nacionalno pravo na neovisnost. Umjesto organizovane države dobijete invalide, Slovenija, Hrvatska, BiH, Srbija, i par kurčića, koji onda na koljenima puze da budu primljeni i nedefinisanu zajednicu, EU, kao zamjenu za definisanu SFRJ. Dugoročno Puši Trio.
Ostajem kod svoje ekonomske teze za ovaj vijek. Jake države i nacije mogu da se odupru krizi neoliberalne fekalizacije. Ovaj vijek mora biti vijek jakih, organizovanih, država i nacija inače će svijet propasti.
Da li će pri tome neki peder da bude zabranjen ili jeban, to je nebitno.