петак, 16. март 2012.

MAC MAC SRBI

Nekidan je glavni Protagonist Neodljive Kandidature Srbije, u daljem tekstu Boc Boc, objašnjavao potrebu da se redizajniraju i omekšaju Srbi. Bilo je to na predizbornom skupu pa je i objašnjenje bilo zabavno. Sa dalekosežnim namerama. U tu svrhu Boc Boc je redizajnirao prastari vic o Srblju i rakiji.
Veli, tri grupe eksperimentalnih miševa piju viski, votku i rakiju. Oni sa viskijem tako, oni sa votkom nako a oni koji su popili rakiju odmah se uhvate za rešetke laboratorijskih kaveza i počnu da viču Mac Mac. Cenjeni Desovci se smeju. E, vidite, smešno vam, jelde. A nije smešno, kaže Boc Boc. U tom smislu.
Mislim, ipak da je Boc Boc previše redizajnirao miševe i rakiju. Dotle da je lagao Srbiji.
Vic ide ovako. Čim su popili po čašicu, nulatričicu, rakije, jedan miš je zaurlao Gdje je mačka da je jebemo na najperverzniji način, ja podrep a vas dvojica u uši. Nijedan svedok nije čuo Mac Mac.
Ustanovljujem da su Srbi skalirani na Rakijske Srbe, Mac Mac Srbe i Boc Boc Srbe. Prevaljen je dug put, od filozofije I Karlovac i Karlobag, preko I Kosovo i EU, do I miš i rakija.
U nekontrolisanom begu od seksa nad mačkom, izgleda da se nije zaustavilo na odgovarajućoj stepenici.
Srbija, danas ne zna šta bi. Nije moguće i Boc i Nic. A da li će biti dobro ako je Boc ili ako je Nic. Možda bi Srbija rado pobegla pod Dac Dac ali ovaj nema dovoljno snage za to.
Biće dobro ako se u tom begu od perverzitiranja Mace ne stigne dotle da će Mačke tražiti rakijskih miševa al miševa nigde biti neće.