четвртак, 19. мај 2011.

KATANIZATOR ZA OPOZICIJU
U REPUBLICI SRPSKOJ
Mladen Ivanić je, vjerovatno, zaposlen kod Vildane Selimbegović. To je ona iz onog Sarajevskog Oslobođenja. Koje neprestano čini velike napore da ujedini opoziciju u Republici Srpskoj. Mada bi, najprije, trebali poraditi na samom stvaranju opozicije. Jer, takve kakva njima treba, i kakva bi im bila mila, nema.
U tu svrhu pokrenut je i tehnološki proces Katanizacija opozocije. Goga Katana je preuzela ulogu Katanizatora. I najavila zajednički nastup na lokalnim izborima. STJ. Odmah je svoje stručno mišljenje dao i Mladen Ivanić: Opozcija se treba ujediniti. Poslodavka Vildana je poslodavka, izgleda, oboma.
Tako Sarajevsko Oslobođenje, pored neprestane Zijine i Gojkove, pokazuje dodatnu brigu za Bosanske Opozicione Srbe. BOS, SIJ.
Ujedinjenje opozcije u sinošnjoj emisiji izveo je i Vedran Škoro, zvani Amplituda. U emisiju sa Đokićem i Stevandićem, doveo je i svu opoziciju Republike Srpske – Čavića i Ivanića. Inače, odmah da pojasnim, oni, ta IČ Opozicija, te Oslobođenje, Sarajevo i Neke Ambasade misle da je najkvalitetnija opozicija ona koja je sastavljena od bivših. Najpošteniji su bivši kriminalci, najodanije su bivše kurve, najbolji igrači su bivši igraši... Očekujem i da onaj usrani EuroBlic pokrene specijalnu jednoipodnevnu seriju tekstova pod nadnaslovom Najveći Opozicionari Republike Srpske. I na kraju da se sve začini FET analitikom, Fridrih Ebert Topić.
Izvinjavam se tetkama onih koje sam gore pominjao. To je samo iz zajebancije. Nisu oni toliko bitni u tom projektu. Cijeli projekt se vodi, i neprestano pokreće, ne da bi se okupila opozicija nego da bi se okupio Esdees.
Dabome, da Esdees nikada neće zavoljeti Esenesde. Niti obratno. Ali jednako nikada neće potrčati u zagrljaj IČ Opoziciji. Jedva su se riješili Dragana Srebreničanina, za njihove vlasti dogodio se zločin u Srebrenici a pod njegovim predsjednikovanjem priznao se kao genocid sa preciznim ali lažnim brojem žrtava, i jedva su pootkidali sa sebe PDK, Partiju Dodbrih Krpelja.
U slučaju Referenduma Esdees je, samo, naprimjer, kroz istupe Stevandića i Tadića, pokazao veliku opozicionu i političku zrelost. Sinošnji istupi IČ Opozicije, a to je njihova prva ekipa, što je također veliki Škorin uspjeh kakav Goga Katana i Vildana nikada neće ostvariti, ostao je, u odnosu na Esdees, prizemno sokačko batrganje po prašini. Stopedesetsedam puta su citirali nekog R. Vasića, JIO. Citatolozi.
Esdees kao ozbiljna politička stranka koja se nevjerovatno brzo riješila dobrog segmenta klasičnih srbljačkih budala, ali i svojih ludih tema i tehnologija iz istorijske torbe, i zaustavila inače zakonit pad takvih stranaka, nalazi i mjeru opozicije i patriotizma. IČ Opozicija nema tu mjeru jer nema ni opozicionarstva niti patriotizma. Njihov ideal i krajnji domet je Lijanović Izmećarstvo d.o.o.
A lokalni izori.
Predlažem da ne Mečkaju Čačku. Šta ako se Esdes i Esenesde dogovore, bratski, poziciono-opoziciono. Neka pobijedi onaj ko je gdje jači.
Kako će proći IČ.