четвртак, 15. јун 2017.

ТУРСКО ПОРОБЉАВАЊЕ
ПУТЕМ ЗАКОНА
О ЗАБРАНИ НЕГИРАЊА
ГЕНОЦИДА

Морам да обавијестим Добре Муслимане, живаљ, а не њихове политичке, вјерске, лоповске и жбировске вође, да се Држава не прави вако како им лажу већ три деценије, у ствари још како је почео да лаже Алија у Исламској Деклараццији.
Тако се прави само Ћумез Чадор за једну или двије Беговске Породице.
Најприје треба да се, ако је то опредјељење Живља, иако је то мало закашњело, створи Нација од муслимана, дакле, од вјерске скупине у БиХ.
Теко онда је могуће размишљати и пројективати о Држави.
Држава није вјерски већ национални пројект.
Без обзира што постоји БиХ, она не може бити муслиманска Држава. Јер не може никако да буде Држава. У Дејтону, и Дејтонском Устав Анексу није тако пројектована. А, суштински и важније, не може се правити држава са двије центрифугалне нације и једном центрипеталном вјерском скупином.
Морам да признам, као неко ко је изучавао политикологију, теорију и праксу, онда када се нису куповали испити, дипломе, године, факултети и докторати, да сам задивљен лепезом идеја Сарај Чадор Круга о томе на који начин све хоће да начине своју Државу од Ваше БиХ.
Посљедња идеја је Закон о Забрани Негирања Геноцида.
То је монструозно Турско Поробљавање. Поробљавање 21. вијека.
21., јер то ни Турци нису радили. Узму Трећину а ти причај шта оћеш.
Савремени Сарај Турци, пак, проводе потпуно замрачивање Срба и Српске Земље.
Настављајући тако пројект Странаца Усранаца, који су, за разбијање Југославије, прво смислили да су Срби Кривци, па нашли Српске Будалаше, типа Шешеља, Драшковића и стотине, који ће то доказивати, па формирали Суд у Хагу, само за Србе, па наметнули неустави и недејтонски Суд, Тужилаштво и ВСТС у БиХ, па почели да штанцају пресуде. И о Геноциду.
Сада Сарај Чадор Круг, намеће Закон о забрани негирања пресуђених квалификација о ратним догађајима.
Као да је судска Пресуда космичка категорија. Као да је непромјењива и трајна.
Чак и у усраној САД, може да се преиначи и поништи и Смртна Пресуда, јер Суд и Полиција погријеше или се нешто није знало.
Само у БиХ, и у Хагу, Судске Пресуде су вјечне и недодирљиве.
Као да, једног дана, неће неко други судити и за Љагу на Србе и за лажи у Хагу и за манипулације у тзв Суду и Тужилаштву БиХ.
Сарај Чадор Круг жели да утамничи Србе у мрачну комору Геноцида и да тако влада њима.
Тај ће се бумеранг вратити њима. Нажалост, не Бакиру и Сероњама, нити Странцима Усранцима. Већ обичном живљу муслиманском.
То мрачњаштво које Сарај Чадор Круг шири Босном и Херцеговином, трајни је онемогућивач изградње било какве Државе, било каквог Суживота, чак и поредног.
Неко од умнијих људи, каквих има много међу муслиманима БиХ, морао би да дигне глас. У заштиту муслимана, не Срба.

Та унисоност никада никоме није донијела провидна дана.