уторак, 14. јун 2016.

СУВЕРЕНИТЕТ
ПОД
СМРАДЕЖИ
АМБАСАДОРА

Јучер се Интернет запалио сликом како Она Двојица, Амамб Скот и Шефдел Давенпорт, устају и одлазе од Канцелара Вучића а Вучић шири руке, као да пропада у живи пијесак. У рукама му само један лист папира. Што не значи да траже много, већ траже све. А иза њега нема Америчке Заставе. Што Интернет није примијетио.
Данас се нашироко објашњава цијела сторија, у складу са Србијалитијем под именом И Брисел и Вучић.
Коликогод се озбиљни људи и медији, у Србији, којих је све мање, трудили да то уобличе у нешто дипломатско, европско, модерно србијанско, остаје, то, само још једна тужна чињеница о понижењу Србије.
Овдје, у Републици Српској, Аишире, незапажено је прошла вијест да је Америчка Амбасадорка саопштила да неће да долази у посјету код Предсједника Републике Српске.
Једнако незапажено је прошао и мој упит.
Који Је Курац Америчка Амбасадорка да ди долазила код Предсједника Државе.
Њен, и других амбасадора, домет је Црнадак. Ако је позове и, евентуално, на њен захтјев.
Претерано Сереш Васићу.
Јер. Они нас третирају као племенску заједницу. Они. Освајачи. Колонизатори. Па нас натјерају да запалимо ватру и с њима сједимо испред вигвама, земунице или пећине.
Што је посљедица тога да нисмо наше велике мале ратове завршавали како метак заповиједа. Са побједницима.
А што је посљедица тога да су нам баш они и организовали ратове и дозирали их тако да нема побједника.
Ну.
То лидере, премијере, предсједнике, не оправдава да не почну да чине барем мале, бојажљиве, дрхтомудне, кораке ка Суверенитету.
Да се врате људима. Својој НДД Сфери, да се окрену могућим домаћим политичким савезницима у том послу. Да амбасадоре врате у класичне дипломатске процедуре.
Да њима, и било ком страном фактору, поставе услов.
Колика је твоја, и твоје земље, финансијска помоћ, бесплатна, не каматарска, емемефова, политички захтјевовна, толико ћеш корака начинити према мојим вратима. Ако будеш имао среће, Пара, можда и прођеш кроз њих.
Ако сте могли да помажете Њемачку, послије 45е. можете и ову земљад којима сте уништили све. И Државу и Индустрију. И Комунизам и Будућност.

Или ћеш нешто учинити за своју Земљу, НДД Сферу, или ћеш увијек бити Вучић.