субота, 24. октобар 2015.

КАКО ГУЗИ
АМЕРИКА,
ТРЕБА ПИТАТИ
ЕВРОПУ

Америка је добро нагузила Европу током Другог Свјетског Рата.
Послије рата, наметнула јој је Хладни Рат, Нато Пакт и лажне интеграције у ЕУ, које ће користити само САД али не и Европи.
Након пада Берлинског Зида, издејствовала је да Европа саучествује, са САД, у дувљаштвима диљем Свијета па и у Европи. Бомбардовање Србије. Уништење Украјине.
Сада јој натура ТТИП. Ропски трговачки и корпорацијски надсуверенитетски и надуставни споразум по коме ће Америка да диригује комплетном економијом Европе.
Истовремено. Са тим појавним облицима трају и прикривене операције уништења Европе. Уништења у смислу потчињавања и стварања добре претпоставке и платформе за покоравање и разбијање Русије.
Једна од тих прикривених операција јесте Најезда Избјеглица са Блистока.
Главни ефекти тог процеса нису ситне унутареунијске политичке размирице између држава.
Они су скривени у дугорочним трендовима.
·        Разједање Хришћанства. Јер је Хришћанство један од кохезионих стубова Европе, њене државности и њене културе. Па и сваке појединачне Државе и Нације.
·        Сегментирање и дезинтеграција појединих европских друштава, односно држава.
·        Стварање дугорочног потенцијала унутардруштвених сукоба.
·        Економско исцрпљивање држава ЕУ.
·        Одржавање латентног сукоба унутар ЕУ, на линији Јаке Економије – Слабе Економије.
·        Претварање ЕУ у застарјели хардвер за амерички геополитички софтвер.
·        Чишћење простора Блистока од непотребне популације како би се тај простор квалитетно запосјео. Не само ради нафте већ ради Русије, прије свега.
Дабоме. Најезда Избјеглица има и своје поткориштење. То се догађа унутар ЕУ и ту моћнији  нагужују слабије и нејаке. Као што је Србија. Мађарска се полако извлачи. Не зна се шта ће бити са ХДД. Хрватска Данке Дојчланд. А Србија је у великој опасности. Ако се пола милиона Избјеглица стационира тамо, то ће дугорочно,  разарати Србију.
Такође. Турска настоји да извуче користи из ове планиране нуспојаве америчке Еркондишн Демократије. Она ће Европи лиферовати Избјеглице док не добије одговарујућу корист за себе и свој положај.

Ну. За друге, мањевише. Србија би требала добро да промисли шта да ради и како да се одбрани, без дугорочних посљедица. Јер је у највећој опасности. А са најслабијим Властима.