петак, 6. јун 2014.

2970.
ЏЕНИФЕР САКИ
СЕ ИСКРЦАЛА У
НОРМАНДИЈИ

Дабоме. Кључно питање је Ко је Џенифер Саки.
Једна америчка лујка у Стјет Департменту. Прес Секретар Стејт Департмента. СТЈ.
Паметан човјек мисли да су све будале свијета окупљене око њега. Тај сам.
Будала мисли да су сви они који су далеко од њега паметни и савршени. И тај сам.
Али тај мој одбрамбени координатни штит срушила је дотична Џенифер Саки. Која је одавно хит на тим неким друштвеним цекерима и сепетима у свијету.
Сваки пут помислим Јебеш Џенифер. Док Политика није, данас објавила текст над којим сам се смијао ко будала. И простудирао ту медијску сподобу. Хвала Политици.
Дакле. Џенифер на свакој конференцији за медије у Стејт Департменту коментарише спољнополитичке догађаје и чудеса. На једној, истој, је одговарала на питања о Русији, Украјини, Кини, Тајланду, Сирији, Судану, С. Кореји, Турској, Израелу, Палестини, Малију, Индији, Мексику, Нигерији, Вијетнаму, Египту.
Збигњев, Холбрук и Кисинџер су лектира за седми разред. Ни они немају толико памети да на све то одговоре у једној пресици.
Ну.
Чудо је како је Џенифер Саки и чула за све те земље обзиром да је једном рекла да ће Шеста Флота, у случају неког срања, одмах бити пребачена на обалу Бјелорусије. А да плин тече из Европе, преко Украјине у Русију.
О референдуму у Доњецку и Луганску. Ми не признајемо резултате референдума јер је било неправилности, изборне вртешке, гласања дјеце и одсутних и унапријед попуњених гласачких листића.
Сироти мали новинари су питали шта је Изборна Вртешка.
Можда је, онај ко је јадници писао, мислио на Бугарски Воз, кружење чистог листића.
Најгенијалније, ипак, било је о оној другој, већој лујки, Викторији Нуланд, познатијој као Госпођа КЈБ, Ко Јебе Брисел. Џенифер је рекла да је КЈБ, у младости радила на неком руском броду ????????? и да су је Руси, дивљаци, научили псовкама. Па то је псовала на енглеском, каже новинар. Руси су је научили исте псовке на неколико језика.
Могу да мислим какви су јој шефови, кад је она овако шизнута.
И какви су они који се не појављују јавно у име Стејт Департмента.
МИЈ, да нису, ономад, Србију, приликом бомбардовања, замијенили са Афганистаном.