четвртак, 5. јун 2014.

2969.
СКЕНДЕР ВАКУФ ТАЈМС
ПРОТИВ ДОДИКА

Scender Wakoof Times, познатије као Независне Новине, у власништву извјесног Окопање, објавише интервју са госпођом Ана Евро Натић, замјеницом Оног Лагумџије, која у деведесет пет дана трећи пут излази са својим пронатовским питбул скаскама.
Ну. Јебеш СВТ, Скендер Вакуф Тајмс и Про Нато Просерице, да то није пренио БНТВ Портал. Написавши да је Ана Тришић Бабић (СНСД) изјавила да БиХ треба да иде у Нато.
Тад то, са тим заградама и у заградама, постаје интервју против Додика и дугогодишње политике Есенесдеа. Још од акције Војско Вољно, од приједлога Демилитаризације, од политике Неутралности.
То је директан удар на Политику Српске која је окренута и према Русији.
Удар од стране Скендер Вакуф Тајмса. Који нас уби неутралношћу и звизгомозговљем оног загребачког округљака чије текстове учи напамет моја Тетка Стевка. И понеким будибогснамица колумнама које људи читају по седам дана, као да су Независне новине недјељник, СТЈ, небили некако докучили шта је редактор хтио да каже.
Редактор Интервјуа Евро Натићке био је јаснији и изричитији:
·         Колика је опасност за БиХ ако заостане на путу према Натоу. АТБ: То је сценарио који не желимо да се деси у БиХ. Није рекла ко смо Ми који не желимо.
·         АTБ: Грађани желе нешто сасвим друго. Имају ли неких жеља Срби, Хрвати и Бошњаци.
·         АТБ: Без наставка пута према Натоу нема ни наставка пута према ЕУ. Почели смо се и уцјењивати. Ја сам мислио да је Заједница за Угаљ и Челик једно а заједница за Олово и Осиромашени уранијум друго.
·         АТБ: Нато није Црвени Крст. То знамо. Нато је Црвена Крв.
·         АТБ: Чланице Нато су заслужне за престанак рата. А ко је заслужан за почетак рата у СФРЈ. Чланице Украјине. ЈТМ. Метак.
·         АТБ: Нато чланице су прве које су се одазвале у протеклим поплавама. Много прије Обрена Петровића.
Али. Има и једна фотографска фактографија. Треба јој метнути ознаку +15.
Ана Евро Натић се сликала у некој џамији.
У неком шињелу са еполетама.
То су за мене узнемирујући снимци.