уторак, 8. октобар 2013.

2380.
РУКОЉУБ,
БЛЕЋАК,
ПАПАК
И ШТЕНЕЋАК
 

Углађени Вожд Есдееса, Младен Босић, Фина Струја, јер је досад туко озбиљушу у фацама, изјавама и визијама, кроз мисије, већином, наједном се одријешио и рекао да је Додик отишао у Техеран да љуби руку Лагумџији. Што треба да значи да је Додик паства а Лагумџија поп. Његово преосвештенство Златкорије.
Истовремено, у Сарају, гдје Лагумџија исповиједа вјеру, нису тако били одушевљени па су га окарактерисали конкретним народним именом. Блећак.
Како Босић умије да понизи Додика. А они у Сарају не умију Лагумџију. Блећак је умилни израз из дјечијих сликовница. Требали су да кажу споразум Додик – Босанац. Тад би Лагумџија попиздео. Јебо вас Босанац. Ја сам Бошњак. И моја је крв на том свијетлом имену.
Ну. Појава је занимљива.
Иду избори. Тешка ће борба да буде. Нови рјечник ће да се пише. Крв се са сјекира више прати неће.
А Рукољуб и Блећак су појмови који надилазе идеолошке или програмске страначке подјеле.
Те, и друге ријечи, које ће се употребљавати, јасно говоре да ће се ићи у дискавлификацију и јавно понижење, у складу са прокламованом политиком Рушења Режима. Рушења Додика. Ја имам Мисију. СТЈ.
Бираче ће одушевљавати блећковање и све остало што ће испливати у тој општој карлеушизацији политике. Они неће ни примијетити да они који руше режиме, Политички Багераши, немају никакав политички, економски, социјални и национални програм. Јер. Рушење Режима није програм.
Њихов програм, барем што се српскијанске опозиције тиче, углавном је Босна и Херцеговина. И титромуд међународној заједници. Да не кажем којем њеном дијелу.
Босић не пропушта да каже да је Шаровић радио у најбољем интересу Босне и Херцеговине и Републике Српске.
Босић не схвата да Шаровић није постављен тамо да ради у интересу Босне и Херцеговине. Он је, и свако други, делегат Српске у заједничким институцијама. Као делегат на фудбалској утакмици. А он умислио, и његов Босић, да је Министар, Сунце Ти Јебем.
Не ради се, дакле, о Шровићу, мада је забалегао са тим царинским тарифама. Ради се о Самосталности Српске. На сваком мјесту, па и у заједничким институцијама. Ради се о концепту и дугорочном програму.
А то Босић не схвата.
Зато је партнерство с њим, и њима, политички хомосексулно. Неплодно.