понедељак, 17. септембар 2012.


1779.
SDS IMA 

SRPSKOG KOMŠIĆA

Esdees se unaprijed predao. Zna da će izgubiti na lokalnim izborima. Bosić u Bijeljinskom Kinu važno izjavljuje da se spremaju za pobjedu 2014. Dotad nema promjena u Bijeljini. Ne lipši magarče dok trava ne naraste.
A njihova, Esdeesova, Dževrije, Aleksis Pandurević, žena totem Drage Kalabića, izjavila je, još važnije, da će Mićo Mićić srušiti vlast u Banjaluci. Te, 2014.
JMM.
Ali, Esdees ima većih problema. U Doboju.
U tom središtu KVOT regiona, Krnjin, Vučijak, Ozren, Trebava, što je, takođe izmišljotina Esdeesa, kao i Mićina pobjeda, sve sa infrastrukturu od pečeni prasići, Esdees ima endemsku vrstu načelnika koji na kraju drugog mandata važno kaže Zaposlili smo dvadeset radnih mjesta.
Taj Obren Petrović, koga prijatelji od milja zovu Obrezan, javno proklamuje da za sebe ima unaprijed šest, sedam hiljada glasova Bošnjaka. To je sve ona Lagumdžijina Raja koja je izabrala i Željka Komšića.
Jedino nije razumljivo po čemu je Obren Petrović multietničar. A nema ni Zlatni Ljiljan.
Esdees, da je neka srpska stranka, i da ozbiljno misli pobijediti 2014., javno bi se odrekao bošnjačkih glasova i svog kandidata u Doboju.
Osim ako Babalj nije sredio, sa svojim prijateljima Esdepeovcima, da se Bosić kandiduje za Člana P, te 2014., pa da ga Bošnjaci podrže. Kao Ivanića 2010.