четвртак, 30. август 2012.


SRPSKO JEDINSTVO
FILOZOFA ŽILETA

Ih. Da Arkan nije sklepetan, Srpsko Jedinstvo bi procvjetalo. Osnovao je bio i Stranku Srpskog Jedinstva. STJ. Za Republiku Srpsku funkcioner je jedno vrijeme bio i izvjesni Kopanja.
Sada je Srpsko Jedinstvo spalo KZU.
Sada o Srpskom Jedinstvu zbori, cmizdri, u stvari, Čuveni Banjalučki Filozof Žile. Žile je Žile sa Filozofskog fakulteta, jedna od tri Srpske Lepe Brene sarajevskih medija. Druge dvije su Ivanić i Čavić.
Filozof Žile kuka kako u Banjaluci sigurno pobjeđuje SNSD jer, eto, drugi srpski nejedinstvenici nisu uspjeli da se slože, sjedine i spoje i da jednim kandidom pobiju Esenesdeovog. Kao što su to uradili Miloševiću. Jebo ga, Milošević, anamo njega, u dupe. Ovdje ne vlada Milošević. A i Žile Živanović, da imalo ima socio-političkog vidokruga, jer mu je rakrus trajno poremećen žabljom podrumskom i lozovačkom perspektivom iz bivšeg ispodtrotoarskog bifea stare zgrade Filozofskog, vidio bi da niko nije uspio napraviti takvo srpsko jedinstvo kakvo ima Esenesde.  Esenesde se stalno okrupnjavao, objedinjavao i ujedinjavao. Čak je i Žiletove Liberale, onomad, prihvatio k sebi.
Žile Filozof Živanović, ŽFŽ, kao politilčka robna marka koja izuzetno kotira kod stranaca trećepozivaca, u stvari je anarhoradikal.
Jer to njegovo Srpsko Jedinstvo, ono za koje se on zalaže, po principu Čavića, Svi Protiv Režima, libijski je scenario i došao je iz njedara istih naručilaca koji su to isporučili i Žiletu i Čaviću.
Ti inostrani mudrovi znaju da ta bulumenta može samo jednokratno da odradi posao za njih. A poslije izbora se raspu ko rakova djeca. Tad nastupaju oni, strani trećepozivci, i upravljaju amorfnom masom srpskog jedinstva. Kao što se Jedinstvo održalo u Srbiji, poslije isporuke Miloševića.
Međutim, i ja vidim, skoro u svemu, Četiri S. Stranci, Seronje, Sarajevo i Slugani.