петак, 15. јануар 2021.

 

ПРОТИВ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
ВОДИ СЕ НЕПРЕСТАНИ
КОМПОЗИТНИ ПСИХОЛОШКИ РАТ

 
Он никада није ни престајао. Само су његове размјере, ефекти и намјере, данас, кад нема стварног Рата и када је интернетска сцена премрежила све, знатно другачије и погубније.
Република Српска не одговара адекватно.
Разлози су у Пичкобаршунским Карактерима Политичара, у несхватању Републике Српске као Државе, у упливу Запада у Медије и Странке. Па у Српској имамо небројену количину Пробосанских Медија а у Сарајеву немамо ни један. Сви су Унитаристички и противсрпски и противхрватски.
Република Српска мора створити Мрежу Дубоког Национализма. Од Обавјештајних пункотва, Школа, до Медија. И све то плаћати. Како ради и Запад.
Иначе ће вишедеценијско нагризање колективне свијести, и свијести Појединца, довести до ерозије Републике Српске.
Већ данас имамо легитимне пробосанске Странке, а српске, СДС и ПДП, које отворено и јавно раде за Сарајево и за Унитаризацију.
У случају Рата, све је то за Пријеки Суд.
Само Лична Карта да се утврди.
Композитни Психолошки Рат против Српске, обухвата, најмање,
• Лажни Геноцид Сребреница. Многи Срби, нарочито у Србији, подржавају непостојећу истинитост тог геноцида, залажу се за политичку подршку, против су било какве српске ријечи за те Лажи. Огроман број тих Срба је у Опозицији Вучићу. Што значи да могу, сутра, доћи на Власт. И задржати такве ставове.
Лажни  Геноцид Сребреница, срачунат је на оправдање Хага и прогона Срба, на поништавање Институција Српске а јачање неуставних Унитарних ко је наметао ОХР. То је што се тиче Запада. Што се тиче Сарајева, превасходни циљ је дехуманизација. Потребно је Србима одузети права и на Српство и на Српску и на постојање и на територију. Јер су геноцидни. Комшић јавно заступа тезу да је 9. јануар 92е почетак Геноцида.
Значи све што су Срби чинили овдје, укључујући и постојање, геноцидно је.
• Унитаризација. Захтјев за Државом Сарајево. Уцјене, од ММФ-а до Државне Имовине и Миграната. Под том пресијом, поништење Републике Српске почеће многима да изгледа природно.
• Непрестано бављење Црним Информацијамам из Српске што се гарнира са продукованим и измишљеним а све зачињавају Друштвене мреже и Порталски Коментари. У то је укључени и Портал БН, наслоњен на БНТВ. Тамо се креира и канцерогена српска и противсрпска свијест.
Блогер Васковић непрестано продукује измишљотине прецизно сковане у лабораторијама тајних служби специјалног рата, које гарнира са чињеницама и стварним токовима.
• Непрестано продуковање информација о краху Већине, о паду Владе, о сукобима у Странкама, нарочито у СНСД.
• Пројекти Тајних Служби. Западних и сарајевских. Од Правде за Давида, до Иконе. Све то утиче на промјену свијести људи који су под притиском огромног слоја Јаловине на Интернету и у Јавности, попустљиви. Па је, сада, у Бањалуци нормално да је Станивуковић побиједио на основу Правде За Давида. Што није реално. Али добро звучи као противрспи пројект.
• Портали у Српској. Који су благонаклони или потпуно толерантни према Сарајевском Унитаризму. И који подржавају Велеиздајнике из СДС и ПДП.
• Спортисти, Јавни Дјелатници, Културне Институције... сви они који раде са Сарајевом и са Западом, утиру путеве Унитаризације. То није толико видљиво и обимно али утичу на повољну слику о Сарајеву.
• Србијски Булументаријум. Од круга Двојке до Вучићевог непрестаног набијања на нос Босне и Херцеговине, кад се помиње Република Српска.
• Страни Експерти и Аналитичари.
 
 
 
 
 
 

Нема коментара: