уторак, 12. јануар 2021.

 

РЕПУБЛИКА СРПСКА
НИ ПОКОЈУ ЦИЈЕНУ
НЕ СМИЈЕ СЈЕСТИ
ЗА СТО О ПРОМЈЕНАМА
ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА БиХ

 
Домаћи Србокољи и Западни Унитарци, испцрпили су све могућности поништења Српске. Пријетњама, изнудама, уставним насиљем, Хагом... Сада морају да посегну за Промјенама Устава.
Јер нема другог начина.
Анархија и Издајничка Опозиција се нису показале. Немају подршку Бирача ни Јавности.
Есенесдеов губитак Бањалуке, више је ствар Есенесдеа и губитак Педепеа, него било каква помоћ у предаји Републике Српске.
▪ Устав БиХ саставни је дио Дејтонског Споразума и не може се мијењати само у Парламентарној Скупштини БиХ.
Потребан је валидан међународни акт пристанка Великих Сила које стоје иза тог Споразума.
▪ Устав БиХ се не може мијењати због поништене тројне равноправности Срба, Хрвата и муслимана у БиХ. Конкретном у ФБиХ а и у Предсједништву БиХ.
▪ Устав БиХ се не може мијењати јер Други Ентитет, Федерација БиХ, не функционише у уставним оквирима, оквирима Устава БиХ.
▪ Устав БиХ се не може мијењати док су на сцени неуставне тзв заједничке институције на нивоу БиХ. Јер би то значило легализацију правног насиља, уставног насиља и поништења Републике Српске.
Повратак изворном Дејтону и шеми и обиму тзв заједничких институција и повратак на Десет Дејтонских Надлежности, пречи је задатак од промјене Устава.
*
Актери СНСД-а треба да свакодневно дижу свој глас против Промјена Устава.
СНСД мора заузети јасан став органа Странке, да разговора о промјени Устава БиХ нема ни у ком обиму, на било којој платформи и у било ком формату.
Кад уђеш у разговоре, кадтад ће ти неко скинут гаће.
Запад и домаћи Србокољи, Унитаристи, нови турци Отоманци, желе да на приступном путу БиХ ка ЕУ, довољно пониште Републику Српску, како би у чланству могла потпуно да нестане.
ЕУ и НАТО знају да од БиХ у којој је Република Српска Држава, немају користи. Јер немају цијелу Територију, која им је једина важна.
Важност Територије БиХ је огромна за НАТО.
Зато ће Запад, за шта увијек има Сарајтурке Отоманце, настојати да довољно уништи Србе и да БиХ прими у ЕУ. Што је корак до Нато Пакта.
Након тога Србија сама пада.
Стога једино БиХ има шансе за ЕУ.
Али са овим припремним радњама.
Република Српска треба бити на опрезу. Као да је сада 8и јануар 92е.
 
 
 

Нема коментара: