петак, 6. новембар 2020.

 

ВЛАСТ ЈЕ НЕВИНА,
ТОТАЛИТАРИЗАМ ЈЕ
У НЕВДИЉИВОМ СИСТЕМУ

 
Чиме можемо преварити све Људе. Изласком Сунца. Не, то није Превара, то је Истина. Онда, Изборима. Уведите Изборе.
То је дио пресретнутог давнашњег разговора између Свевишњег и Невидљивог.
Ноћас је у Америци Трамп одржао Конференцију за Медије коју су преносиле разне панам Телевизије, у Америци је Филм, Умјетност а Телевизија, Слобода, и њих седам је прекинуло директан пренос чим је Трамп изговорио ријеч Превара.
То је својесврсна историјска прекретница у технологији Власти.
То је већи технологијски скок него прелазак са Чешагије на Чип.
▪ Након неколико минута водитељи су коментарисали да Президент лаже, нема доказе за то, побијали ставку по ставку.
Ну.
Чак и Президента у једној усраној Америци, бирали су неки Бирачи. Већина њих, прије четири године. Што нико није оспорио.
Панам Телевизије, које нису само Телевизије, већ канали свијести, миксери свијести, инстантери свијести стотина милиона Људи, поништавају постојање Бирача. А не само њихову вољу.
▪ Тај ноћашњи догађај показао је само то да је Трамп прошли пут побиједио јер се Системском Тоталитаризму поткрала грешка.
То, ноћас, директна је активност Системског Тоталитаризма.
Који је почео још насељавањем Запада и истребљењем Бизона и Индијанаца. Пропупао у доба Пулицера. А процвјетао у свој својој љепоти и мирису, у доба Макартизма.
Када Системски Тоталитаризам проводи Власт, то су Америчке Вриједности.
Када га не проводи Власт, Президент је Лажов.
▪ Амерички Системски Тоталитаризам има особину, и достигнуће, да се једнако успјешно може примјењивати и унутра и вани. Док, нпр, Стаљинизам то није могао. Кинески такође није успјешан према вани.
Због те особине АСТ, Трамп не може да добије ове Изборе, чак и ако су покрадени.
▪ Да су Избори у Америци покрадени, има превише доказа. Али то им није први пут. Први пут је на сцену ступио Амерички Системски Тоталитаризам.
Досад је форсирао Анкете Јавног Мнијења, скројене по жељи и потреби да Бајден побиједи. Када се нису остваривале, почео је Изборни Инжењеринг, што се чак и одавде види.
Анкете имају своје циљеве. А општа пресија да Президент лаже, наставак је тих циљева.
▪ Трампова грешка је што је случајно побиједио. И што нема Странку. Што је читав Мандат, сам самцат. С тим да је Странка у Америци Интерес. Мрежа Интереса. Он није ни покушао да изгради Странку. Мрежу.
Против АСТ, који је масован, може се борити само масовном организацијом. А он није форсирао ни лажне анкете да ће побиједити.
▪ Ипак. Ноћашње пробијање на видјело, Америчког Системског Тоталитаризма, који се није указао ни код Атентата на Кенедија, знак је да је један Амерички Вијек завршен.
Стање је тако лоше да су се сви морали разоткрити.
Америци се, више, ни за паре, не може вјеровати.
То је прва силазна степеница САД као свјетске Силе Водиље.
Ноћас је наступио Кинески Миленијум.
 
 
 
 
 

Нема коментара: