четвртак, 5. новембар 2020.

 

ТАЧИДАУН,
ДА ЛИ ЈЕ ТО ЗНАК ДА ЈЕ
КОСОВО ГОТОВО
И ДА СЕ ЈОШ МАЛО
ПУМПА СРПСТВО

 
Потврђена оптужница против Тачија, за Ратне Злочина над Србима, након свега што је тај Народ прошао од припрема за Распад СФРЈ, до данас, дјелује подјебавајуће а не међународно правно и праведно.
Ну.
Како смо ушли у Распад, добро смо и прошли.
У другим подручјима чишћења, нестанка, убијања и протјеривања Срба, нису кориштени механизми који су примијењени за Тачија.
Једноставно је пуштено да Туђман, или Изетбеговић, цркну редовном смрћу.
Шиптарска грешка је што нису за Вођу нашли неку гробину. Данас не би имали ових проблема.
У свјетлу укупно другачијег страдања Срба на Косову, од страдања у Хрватској, Половини БиХ и у Црној Гори, гдје нису проглашени Агресором на своја огњишта, пошто су претходно, деценијама одлазили и протјеривани, Тачидаун има друге аспекте.
▪ То није Правда према Србима. Јер страдање Срба на Косову је библијских размјера. И не може добити Правду ни када би све Шиптаре одвели у хаг, укључујући и оне из Породилишта.
▪ То није Међународно Право. Јер, све што је рађено на Косову, и пред почетак Распада СФРЈ, и послије, нема покриће у Међународном Праву.
Стога се из неправне ситуације не може извући сљедствени правни чин.
▪ Тачидаун је знак да је Косово готово. Да је Вучићева Србија на путу признања Косова као Државе.
Кројачи, амерички, прије свега, желе да очисте територију и да инсталирају мирнодопско послушније гарнитуре.
▪ Са Тачидауном се признаје, формално правно, да су постојали Злочини над Србима. Они ратни. Да ли ће Тачи бити осуђен, то је други пар рукава и небитно је у том контексту.
▪ Тачидаун значи, само, укључеивање пумпи за пумпање Српства. Како би се Вучићу олакшао посао. Још ако се ситуација са суђењем, које ће бити навођено и лажно, подгрије, пред предсједничке изборе у Србији, ето још користи за Вучића и Кројаче.
▪ Остаје жалосно, поред великог српског губитка, и то што је Србима, и другим Нацијама, требало милиони Жртава да би имали Државу. А Шиптарима ће требати само Тачи.
Ако и стигне до Цјепала.
 
 
 
 

Нема коментара: