петак, 11. јануар 2019.


ПОЗАДИНА
САРАЈЕВСКЕ
ДЕВЕТОЈАНУАРСКЕ
ДИКТАТУРЕ
НАД ХРВАТИМА
ФЕДЕРАЦИЈЕ БиХ

Само је питање часа када ће се, у Сарајеву, установити да су Драган Човић и Амбасадор Дел Векио најближи рођаци Предсидетеља Путина.
И како још у Санкт Петербургу имају стричеве и тетке.
То објшњава њихово присуство Деветом Јануару у Бањалуци.
Нису они дошли због Додика и Републике Српске.
То је најцрња Руска Мисија.
Ну.
Пошто на Амбасадора Русије не смијемо ни обрву да подигнемо, и он је био у Бањалуци, обрушићемо се на Загреб и на Човића.
Доиста. У ту хистерију из Сарај Кавеза, укључили су се фосили Мечка Месић, Кљујић итд, па још инсана, све до данашњих дана.
Сарадња ХДЗ и СНСД од почетка је у БиХ дочекана на нож.
Сарадња СДА и СДС је сасвим Витинка.
Али сарадња ХДЗ и СНСД...
Шта је, дакле, иза бјеснила.
◘ Заштита достигнутог нивоа Унитаризације Босне, у шта је, досад, мукотрпно, Сарај Чадор претварао Босну и Херцеговину. Корак по корак. Комшић по Комшић. Уставни Суд по Уставни Суд.
◘ Запречавање Загреба да улази у било какве односе са Хрватима Федерације БиХ. Јер то јача Хрвате. Загреб је најбољи био кад је ћутио ко пичка, док је био на еуропском путу. Сада, кад је почео да поставља питање, и у тој ЕУ, о положају Комшића у БиХ, Загреб је постао најцрњи Агресор.
О Русији и Србији, чија је Премијерка била у Бањалуци, као и Министар Одбране, какавтакав, ни ријечи.
Циљ је одстрел Хрвата Федерације.
А то је најлакше ако се одстрани Загреб.
◘ Разбијање Хришћанског Блока у БиХ. И омјера 2 : 1. Јер је тај омјер искључиво дозвољен Сарај Чадору.
◘ Курдизација Хрвата у Федерацији. Сарајево жели да задржи ауторска права над Хрватима. У ту сврху је патентиран Комшић. И по том прнципу би требало да се формира Власт у Федерацији.
А ХДЗ, ХНС, и стварни, Некомширани Хрвати, могу да остану у оном њиховом Резервату око њаке Госпе.
◘ Повезивање Хрвата БиХ са Српским Злочинцима, Геноцидашима. Зато се спинује да су и Човић и Дел Векио били на постхумној додјели Ордена Генералу Лисици, који је у Хрватској осуђен за наводне Ратне Злочине.
Очекују се фотке како честитају најближој родбини Генерала Лисице.
◘ Изолација Републике Српске. Опомена да ће тако проћи свако ко се дрзне да присуствује тим Неуставним Слављима у Бањалуци.
Пошто је познато да је и Реублика Српска неуставна. А да је геновцидна и да се излегла из Шубаре, то је познато још од Завнобиха.