недеља, 4. новембар 2018.


ШТА ЧЕКА
ПОЛИТИЧКУ СЦЕНУ
РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Чињеница 1. СНСД је остао једина Барка међу вихорове, у Матици Националних и Политичких Тема, пресудних за Републику Српску.
Чињеница 2. СНСД једини има једног побједника и једног резервног играча. Остали немају ништа.
Чињеница 3. Како се број Националних Политичких Актера у Српској смањује, број околних и унутрашњих лешинара, повећава се.
Чињеница 4. Распад БиХ назире се, већ кад дођеш у Ливно. Република Српска нема спреман политички кадар за тај процес.
Потребица 1. СНСД мора обновити своју организацију, очистити је од пљеве, трине и кучине, од Удбаша, Усраша и Службаша. И вратити је мјесту живота, рада, гласања и бирања. Мора се окренути Националном Подмлатку. Мора изаћи из реторте свога репа. Из круга Директори, Доктори, Шумари, Електраши, Кандидати, Начелници, Директори, Доктори, Шумари, Еелектраши... СНСД мора да изгради филтере према Удошлицама, Придошлицама, Убачајима, Мамитељима и Давитељима, према ФЛМШ фалангама Татара.
Потребица 2. ПДП, као, отпочетка, потпуно манипулативна Партија, мора да се изолује на Политичкој Сцени Српске. Она је бобичаво месо у ткиву Српске. Партија Прогресивне Трихинеле. Многи не схватају опасност ПДП-а. Али. Кад би сутра постали главни у Власти, сви би видили колико је Педепеаша. И у Другим Странкама, који би им похрлили у Прогрес.
То СНСД не може да учини сам.
Потребица 3. СДС мора да се тргне, отресе говна и брабоњке и да крене отпочетка, Националним Путем. Да се ријеши оних који воле Власт. Јер. И свака Будала Воли Пичку, али не умије да воли Жену.
Потребица 4. ДНС би морао да се профилише као Национална Странка. А не да стално чачка СНСД да спусти млијеко у још једну сису. И да сере о умјерености. Јер њихова грабљивост је упрано Неумјереност. Не може и Марко и Чубро и Драшко и Радовић.
Потребица 5. СДС и СНСД не треба да сарађују више него на нивоу Заједничких Институција БиХ.
Потребица 6. Ситњеж на Политичкој Сцени, Чавићари и слично, треба да се поспреми на таван или у подрум.