петак, 19. октобар 2018.


ПОСТИЗБОРНА
ПОЛИТИЧКА СЦЕНА
РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
-ОДРОНИ НА
СТРАНАЧКОМ ПУТУ

Скоро све Политичке Странке Српске, осим СНСД, који има проблем Анализе Бањалуке, како је једна савршена Организација злоупотријебљена у несавршене сврхе, имају канцерогени синдром изазван дугорочном а неутемељеном опозиционом свијешћу, опозиционом лажи и опозиционом анархијом.
Тај Синдром Опозиције која је, негдје тражила Гујици Чепа, негдје Љеба над Погачу, а негдје сама себи гурала љуту папричицу у шупак, небили постали још љућа Опозиција, манифестује се сада, када је пао адрналински генератор, у два крака.
Један је. Како загладити и заглетовати све Будалаштине које су у Преткампањи и Кампањи демонстрирали. И поново некога, барем себе, убиједити, да се ради о нормалном  Актеру.
Други је. Егзистенијални проблем који је почео да кључа, на тачки на којој се топи жељезо. Дошло се до тог подиока да Ми не можемо више да будемо Опозиција колико они могу да буду Власт. Они су већи мазохисти.
Ови ликови из Опозиције, Сузап, Суза Сузу Престиже, падају код Бирача. Без обзира што је ПДП добио неко повећање Гласова. Јер. То нису његови Гласови.
Ови опозициони ликови из владајућег мозаика имају проблем што им је дозлогрдило да стално буду Опозиција у Коалицији па би да буду Власт. Знајући да немају Кадар, посегнули су банкарским обавезним резервама.
Овим првима, ово је задња прилика да се ухвате Власти. Макар оног задњег вагона или оне кућице за кочничара, па да огрну бунду, да се не прехладе, и тако каскају иако не знају докле воз иде и на којој станици ће тај вагон да остане на споредном Колосијеку. Због тога имају опстајуће ломове и режања завратове.
Овима другима, ово је била задња прилика да одглуме неку моћ. Због тога имају унутрашње ломове. Смјене им дођу као конфети.
Чак и огавни Педепе, тако монолитно Шарпиран, освјежен Младим Лажних Анархистима, Опсјенарима и Вјештачким Борцима, има тешке проблеме у тектонским смицањима, клизиштима и одронима.
То све не говори о томе коико ће се они понижавати и подавати Есенесдеу и Властима.
Већ говори о томе, што је права туга и јад, колико је тај Мозаик Политичке Сцене у Српској неозбиљан, јадан, вјештачки и јевтин.
Колико су Политичке Сранке Опозиције, уствари, Групни Секс а не Политичка Артикулација.