среда, 17. октобар 2018.


У БАЊАЛУЦИ
ГОВЕДАРИЦА,
А И ИВАНИЋ,
НЕМАЈУ ТОЛИКО ГЛАСОВА
КОЛИКО ПИШЕ.
ДОБИЛИ СУ
МАНИПУЛАТИВНЕ
ГЛАСОВЕ.

Велики Кројачи су схватили, приликом паралелних Митинга, ономад у Бањалуци, да масовни протести нису од користи и да не могу успјети. Потврдила им је то и Анархистичка Правда За Давида на коју су покушали играти и на коју су натјеривали стампедо Опозиције.
Ну. Образлагао сам да ово српско поднебље није петокотобарско и да нема толико уличних неартикулисаних будала који ће грлом у јагоде и мудима за лудима.
Онда су ријешили да искористе унутрашње снаге у свим Странкама. СНСД-у, СДС-у и ДНС-у.
Удбаше повлака Службаше.
Којих су те Странке пуне.
Велики дио тих Службаша наслијеђен је из Југословенског Дебеа. Од којих су многи, из Хрватске, избјегли овдје. Али је након рата остао везан, и знатно ширен, за Службу Безбједности Србије.
Службаши су разбили Партију Живка Радишића и Есдеес.
Додик је у свом практицизму био приморан да прихвати добар дио Службаша. Који су се користили о СНСД, иако за његов развој нису прстом мрднули. И даље развијали своје структуре.
Удбаши су, најприје, масовно убачени у СДС. Јер је СДС само и постојао.
Они су код Есдееса развили технологију Пуштања Прича. Коју је Есдеес веома вјешто и ефикасно користио.
Тако је, сада, овдје, пуштена прича како Вукота и Иванић побјеђују. Како Додик пада и како, нарочито Цвијановићка, нема никакве шансе.
То је био саставни дио јединственог Пројекта у коме су били ПЗД, БНТВ, Мектић Еректић, Службаши у сарадњи са Странцима Усранцима, с којима је Србија, односно Вучић Пријатељ, Премијер Радовић, за кога се у ванполитичким круговима, мјесецима прије него што је објављено, знало да долази у ДНС и да је пројектован за Премијера.
Сумњива ми је улога Вучића у свему. Али нећу да износим оно што ми је јасно.
На дан Избора, из Београда је стигао позив у једну Општину, јаку Есенесдеову. Немојте се трудити, Бањалука је клекла.
Зашто су све снаге бачене на Бањалуку.
Зато што је то велика концентрција Бирача. Велика концентрација Службаша. Што је њихова увезаост овдје најефикаснија. И што су мислили да ће на свим другим мјестима Вукота и Иванић имати предност па је Манипулација у Бањалуци довољна за превагу.
СНСД је, пак, имао интерна истраживања која су говорила оно што се десило у цијелој Републици. Само се у Бањалуци није десило оно што су анкете показивале.
То значи да су Избори за Вукоту и Иванића у Бањалуци, манипулисани и покрадени.
Говедарица је у Бањалуци имао 52.238 гласова а Жељка 43.658.
Што је нелогично.
Ако се за појединачне кандидате увијек гласа у пакету, па су Вукота и Иванић добили, у Бањалуци, 52.238, однсно 51.011, како то да су Додик и Цвијановић добили 51.815, односно 43.658.
Седам, осам хиљада Жељкиних гласова је пребачено Вукоти.
Жељка је 2014е у Бањалуци добила 48.645 гласова. Како то да је њена популарност у Бањалуци пала за пет хиљада гласова, кад је СНСД у БЛ пао са 35.762, 2014е на 28.626 гласова а СДС пао са 20.875 гласова на 11.469 ове године, да би Вукота скочио са Тадићевих 42.952, 2014е, на 52.238 ове године.
Како је Вукота у Бањалуци толико популарнији од Тадића онда и од Чавића прије двије године. Чавић је имао 39.670 гласова.
Како то да је СНСД у Бањалуци пао у односу на 2014у, а у међувремену Радојичић побиједио прије двије године и након тога још учврстио Организацију. А у Бањалауци, као Градоначелник СНСД-а, демонстрирао веома добар рад и јавно присуство.
СНСД мора узети предасе 260 бирачких мјеста и за свако, начинити ЦТ. Установити скокове и падове, идентичне бројеве, пребрати посматраче и чланове Бирачких Одбор. Године рођења чланова БО. Њихово кретање у Странци или кроз Партије. Видјети колико је добила Коалиција са СНСД и Коалициони партнери, као странке а колико Појединачни Кандидати.
Бирачко Мјесто ½ Борик, нпр: Иванић 220, Говедарица 220. Чудно. А Додик 179, Жељка 158. Нелогично.
Бирчко Мјесто 222. Коалиција СНСД – Уједињена Српска 221 глас. Жељка 170.
Потребно је са камера на Тргу у Бањалуи евидентирати сва лица, осим обичних грађана. Па ће се установити ко је све, од Есенесдеоваца али и других, имао информацију да је Бањлука клекла.
Уопште узевши, Вукотин резултат није резултат Гласова.
Јер. Коефицијент код Жељке је 1,46 на сваки Глас у Републици Српској за СНСД.
Коефицијент Вукоте је 2,3 на сваки Глас СДС-а.
То не би ни Путин постигао.
Случај Бањалучке Организације СНСД је само једна од упозоравајућих лампица Чернобила. Које свијетле још од прије 2010е.
То је посљедица старих структура које су преузеле организацију и којих се не може тако лако ријешити. Без генералног концепта на нивоу цијеле Странке.
Кад Странка, и Лидер, дигне руке од Организације, она не наставља сама и не лута. Њу преузима неко други.