недеља, 26. август 2018.


ИВАНИЋ. НЕМАМО
МОЋНЕ ПРИЈАТЕЉЕ.
ВАСИЋ. НИ КАНДИДАТЕ,
НИ КАНДИДАТЕ.

Младен Иванић, Кандидат за себе у Предсједништву БиХ, обилато се труди да буде укопник Републике Српске у Мезарју БиХ.
Добро се предбиљежио за то погребничко звање, уступањем Сарајеву Пореза Српске. Пристајући на недејтонски и неуставни Један Рачун ПДВ-а.
Потом је одржавао рејтинг не чинећи ништа.
Ми сада, у Сарајеву, немамо Ништа. Све чинимо да побиједи СНСД па да имамо Нешто.
Могао бих да тако парафразирам свог омиљеног Вучића.
На дан кад је пукла вијест да је рикно Мекејн, Иванић је изашао у србијанску јавност са тезом да је Осамостаљење Републике Серпске сада немогуће јер немамо Моћне Пријатеље који би нас подржали.
Република Српска нема Моћне Пријатеље да своју жељу за независношћу проведе у дјело, пренијели су Сарај Медији његово сраније из Политике, чини ми се.
Иванић је, дабоме, као властити Доброгузац, избјегао да ово каже у Сарајеву. Јер би тада Хусо и Хасо листом устали и подржали Иванића, што би његов Србствени Рејтинг окрњило. Зато је боље да то саопшти у Београду. Чуће амбасадори, чуће Вучић, ЈГО, чуће Сарај. И, чуће Срби које боли курац за све Друге Србе осим Двојкаша.
Младен Иванић Штеточина, током читаве своје политичке путаније саопштва једну, исту, ствар. Вода у лонцу на ватри, врела је.
Свака Будала зна да Срби и Српска нема подршку ниодкога. Не само за Отцјепљење, Осамостаљење, Независност, Пуну Државност. Већ, нема подршку ни за голи Опстанак.
Русију не рачунам. То је данас, замјена за Србију. То су ко и Срби.
Питање је, дакле.
Да ли је потребно да Младен Иванић и даље сере.
Није. Питање је шта је Младен Иванић учинио за Самосталност Српске, чекајући Моћне Пријатеље.
Господ Бог је свима слао такве поруке. Шкоту је, ономад, рекао, на вишегодишње молитве да добије на лоту, рекао, Купи, једном Срећку, Јебо Те Бог. Србима је рекао Помози себи, помоће ти и Бог.
Кад је то Бог разастирао по Свијету, Иванић није био у школи. Био у Компромису, неђе.
Не ради се само о Кандидату Иванићу. Српска има Иванића. Који су се помирили са својим Компримисом и окренули се својој Гузици. Па се цјеливају, сад у образе са у уста.
Срби су пуни Иванића. Србија је препуна Иванића.
Ну.
Српска ће тој Амброзији стати украј. За Србију не знам.
Иванић се стати украј сам себи.
Сад ће то.