среда, 25. април 2018.


ОДЈЕЦИ
ПОСЈЕТЕ
НАТАЛИЈЕ МАТВИЈЕНКО:
СТРУКТУРА
ПРОТИВНИКА
РУСИЈЕ

Босански Унитаристи. То је она структура која политички живи на Алијиној жртви Мира за БиХ. Они очима не могу гледати Републику Српску и Србе у Босни и Херцеговини. Њихова је жеља била, када је Алија жртвовао Мир, да Србе истријебе или претјерају преко Дрина а да нешто Хрвата, који остану, постану Муслиманско Цвијеће.
Муслимански Аутисти. Многи политички човјек код Бошњака, муслимана, искрено је вјеровао у сва замазивања очију Муслиманској Сиротињи Раји. О Држави Босни, о укидању Ентитета, о Једном Гласу...
Сада је та Лаж према муслиманском народу дошла на Ћорави Сокак а они су постали Аутисти. Самоизлоловали су се, не уклапају се у свијет и вријеме. Њима је свако крив, ко помене Републику Српску. А поготову ко подржава Дејтон.
Пушачи Ам Амб Сарај. У Сарајеву су многи слојеви у политичком, јавном и медијском животу, наталожени уз подршку или дјеловањем Ам Амб. А многи и мисле да ће их она одржавати на тој позицији иако није утицала на то. То је онај слој Чаршије који се приклањао НДХ, Њемачкој Војсци, сваком јачем. То је дио Колективне Свијести муслиманског водства.
Амерички Плаћеници. Добар број Сарајеваца, окористио се парама Америке. Они се осјећају обавезни и купљени. Они ће у свакој прилици да подржавају Америку и буду против онога против кога је Америка.
Спинери. По разним осовама, у Сарајеву је, као и у другим центрима Балкана, ангажована Кордонерија ширења љубави према САД и Западу. Оно што је заједничко том Булументаријуму, јесте да раде против свог Народа и своје Земље. А најчешће то не знају, већ раде искрено.
Противници Русије. По свим основама. Комунизам. Православље. Славенство.
Трендсетери. Они који прате Моду. Сад је у моди бити против Русије. Тако се постаје дио велике Западне Руље.
Аналфабете. Они који не знају да Русија никад неће отићи са Балкана. Да нису тек тако Черчил и Рузвелт договорили Фифти Фифти.
Неће отићи, Јер, Русија није Интерес. Русија је Дух.
Не само да Русија неће отићи, него ће и Кина доћи.