субота, 4. новембар 2017.

КАКО
ПОБИЈЕДИТИ
ВУЧИЋА

Никако. Мада ја знам. Али би требало Десет Тешких Година.
Морам да признам да ми је досадно писати о Вучићу. Мени, као Политичком Технологу, све је јасно. А што се тиче самог Вучића, и много отприје, док смо оба били министри информација. Но се уздам, можда ће неко прочитати, па ће нечему користити
Синоћ је Србија била у Хистерији. Емитован је интервју извјесне Бранкице и Нашег Ацике.
Дабоме да то нисам гледао али се из те Хистерије, коликогод интернетски узорак био мали, може још понешто и закључити. Барем појаснити.
Прво. Бранкица није новинар. Није свако новинар ко прави интервјуе са јавним личностима. Она је Медијски Продук Запада. Запад овдје наметне систем у коме се омогући Криминал и Корупуција, Приоватизација, Јавне Набавке..., а онда плаћа Медије и Опозицију да о томе пишу и причају. И праве Јетрвску Политику. Умјесто Националне. То је наопака пастеризација НДД Сфере. Уништавање.
Бранкица је дакле, не у буквалном смислу, плаћени, наручени, Новинар. Није Политички Новинар. Тиме је дисквалификована да разговара са Вучићем.
Вучић је Предсједник Србије коме то није довољно.
У Србији не само да више не смије неки Новинар да разговара са Вучићем, како би требало, него више нема ни ко.
Ако низбогчега, због тога што Вучић има огроман неханизам којим може да стерилише све.
Као што је снимање Интервјуа па накнадно објављивање.
Он, да може, снимио би утакмицуи Реала и Барсе, па, у уторак, објавио снимак. Онако како одговара му, Публици Парова, Звезда Гранда и Жедницима Певачице Са Насипа.
Не учествујући са Вучићем, у Јавности се може стећи утисак да је огромна већина против њега и његове Власти. А много је и опозиционих пунктова. А и Странци Усранци дижу ногицу и запишавају. Има медија који стварно или кобива, раде да му одмогну или да га еродирају.
Ну.
Све је то Политички Аморфијум. Аморна опијеност противљењем Вучићу.
Без икаквог интегрисаног ефекта.
Као што није могуће интегрисати Опозицију, чак ни за Београд, тако није могуће интегрисати ни друге Актере Јавности. Твитераше. Блогере. Интелектуалце.
Против Политичара на Власти може да се бори и избори само Велика Политичка Странка.
Шта је прво урадио Вучић. Или. Шта је прво урађено за Вучића.
Преотети су Радикали и премазани јуполом.
Зато што су Велика Политичка Странка.
То што сада, као СНС, нису, то нема везе са овим што анализирам.
Вучић је, Николић, могао да побиједи Тадића, чак и тако анемичног Тадића, чији ДС је био мјехур од чланства, могао да побиједи само Великом Политичком Странком.
Велика Политичка Странка интегрише масовно појединачно незадовољство. ВПС има механизам који може да парира Владаревом Механизму Избора. И да парира његовом Механизму уопште. ВПС улијева спасоносну дозу страха од свакодневног Пушења Вођи. И тиме слаби његов штит.
Зато Велика Политичка Странка мора да се зове Србија, Србија 21. Српска Србија.
То је једини Политички Програм који може да окупи велико чланство. И то се не може изградити без Десет Година. Јер је скоро пола већ појео Вучић.
Али. Ово моје неће пити воде.
СНСД већ петнаест година оставља наук Опозицији у Српској шта и како треба да раде. И они опет, шаљу Бранкице на Додика.
Има ствари које знаш, које су очигледне а којима никог никад не можеш научити.
Велика Политичка Странка је Кинески Зид.