четвртак, 6. јул 2017.

ЕСЕНЕСДЕ
ТРЕБА ДА
ЕСДЕЕСОВО
РАСТРОЈСТВО
ИСКОРИСТИ,
НЕ ЗА СЕБЕ
ВЕЋ ЗА СРПСКУ

Јасно је да Есдеес неће добити право на оба појединачна кандидата на Општим Изборима сљедеће године.
СНСД је, пак, најавио такву могућност за себе. Јер је у бољој позицији на бирачком тржишту и тржишту власти. Јер СНСД у својој Коалицији није подређен као што је СДС подређен ПДП-у. И јер је руководство Есдееса никад млитавије и никад страшљивије. А да о политичкој некоординантности не говорим.
Говедарица је изјавио да БиХ нема Закон о Референдуму па би Референдум у Српској о НАТО Пакту био неважећи.
До јуче се није могло замислити да би таква будала могла да води једну Велику Српску Странку. У Земљи у којој су сви имали намјеру да униште и истјерају Србе. Па и тај Нато.
Хаос Руководства Есдееса, који није почео са Говедарицом, одражава се на структуру, локалну власт, сарајско измећарство њихово и на конкретну Политичку Моћ.
То њихове бираче, који су ортодоксни Срби али сада приморани да бораве у неком политичком зимском сну, који траје предуго, оставља у безваздушном простору, без сидра и оријентира.
Есенесде, који води Политику под националним мотом Креће се Држава Српска, мора, на терену, у локалним заједницама, када је ријеч о кандидатима за Предсједника Републике и Српског Члана Предсједништва, да се окрене том Есдеесовом Бирачком Тијелу. Не да га врбује, мами и употребљава, већ да му омогући да Српске Гласове искористи на најнационалнији начин.
Због тога што ће гласови Бошњака који живе у Републици Српској, скоро листом ићи против Републике Српске.
Есенесде има велику могућност за такво дјеловање. Јер има локалну власт у највише општина у Српској.
Ту на дјелу мора да буде и Локална Власт али још више и Општинска Организација СНСД. Тамо гдје није девастирана и гдје није предана у руке Мајкуна, Тајкуна, Шефида и Локалних Феудалаца.
Не треба никако дозволити да се Српски Гласови Есдееса користе заједно са Бошњачким, против Републике Српске.
Јер ће то даље да уништава Есдеес.