понедељак, 21. новембар 2016.

ПОНАВЉАЊЕ
ИСТОРИЈЕ
НА КРАТКЕ СТАЗЕ -
ГЕНОЦИД,
ФАШИЗАМ,
ПОЛУФАШИЗАМ
И ПИЧКОСРБЉЕ

Како је било некад.
● Срби немају право на земљу и постојање на њој. У Хрватској као и у БиХ. Зато је промовисан Чвор усташких и ханџар застава и слоган Шаховница На Дрини.
● Срби су Агресори и Геноцидни Народ.
● Српску треба укинути а Србе протјерати или унитаризовати.
● Српске Лидере, у Српској, треба изоловати и похапсити.
● Српску треба сваког дана проглашавати криминализованом. И њену власт, СДС-ову.
● Српску треба натјерати на Уставне Промјене и предају Дејтонских Надлежности.
● Међу Србима, у Српској, имати медијске шехиде који ће је сатанизовати и показивати геноцидном. И који ће демократски изабрану власт оцрњивати и делегитимизовати.

Како је данас.
● Срби немају право на Српску, на Ентитет, јер су Геноцидан Народ. Зато је СДА промовисала укидање ентитета и придобила Пробосански Савез За Промјене у ту сврху.
● Срби су Фашисти, Полуфашисти, јер њихова власт таква. Која је, уз то и Режим, што значи да није изабрана на демократским изборима. То не причају само бошњачки политички јуришници већ и функционери Партије Демократског Прогреса као и и идеолог Савеза За Промјене и власник Бича Америчке Амбасаде, Слободан Васковић. У једном бившем времену је, али без таквих квалификација, против власти писао Жељко Цвијановић.
● Српску треба економски исцрпити, уништити било какав потенцијал, натјерати је да се задужује и све економске и финансијске одлуке пребацити у Сарајево. На томе ради Пробосански Савез За Промјене.
● Лидере, изабране, у Српској треба изловати и похапсити. За то се залажу, као и онда, Високи Представник, и инструментализовани Савез За Промјене.
● Српску треба сваки дан проглашавати кримилаизованом. И њену власт, СНСД-ову.
● Српску треба натјерати на европске интеграције тако да је се убогаљи Механизмом Координације и Реформском Агендом а нарочито уцјенама на Европском Путу. Како би јој се докусуриле Дејтонске Надлежности.
● Међу Србима, у Српској, имати Медијске Шехиде који ће је сатанизовати и проглашавати фашистичком и полуфашистичком. И који ће демократски изабрану власт проглашавати режимском и делегитимизовати је. У ту сврху се, на прмјер, годинама понавља да је Власт убила Вукелића или да је власт учествовала у саобраћајној несрећи у којој је страдао младић. Иако нико да утврди материјалне доказе.

Закључак.
Српска Историја, па и Историја у Српској, понављаће се у кратким временима, све дотле док у политичком и јавном сфераријуму дјелују Српске Пичке. Које су спремне за шаку јавнсти, за шаку функције, за шаку раменовања, за шаку долара, да раде против Самосталности Српске и њеног опстанка.
Такве, Српске Пичке, треба свакодневно јавно етикетирати. На њих се мора упирати прстом.
Јер они на нас упиру Нестанком