петак, 1. август 2014.

3134.
КАКО
НАЦИОНАЛНЕ БУДАЛЕ
ПРЕУЗИМАЈУ СТВАР
У СВОЈЕ РУКЕ

Рамиз Салкић, потпредсједник Народне Скупштине Републике Српске, са агресивистичком фацом коњождера, ждерача нилских коња, непреипадајућом политичарима и јавним радницима, истражно је изјавио да су једно или више лица српске националности одговорни за неко ноћно кафанско убиство у неком селу код Приједора.
А извјесни Чиркин Пољак, исто из Приједора и исто из Народне Скупштине, изјавио је да је угрожен мир, стабилност, суверенитет, национални парк и трагови геноцида у Поткозарју и ширем региону, све до Нормандије.
Све то због двијетри будале које су се поубијале у кафанчуги, због пичке, пара, провала, или невраћених батина.
Муслиманска Мржња, иста је као и све Мржње. Само што њој прво наум падне Лице Српске Националности.
Толико воле Србе да се ничега другог не могу сјетити.
Сада, када је МУП пронашао осумњичене и признања, шуте Копичке.
Није јасно шта су Чиркин и Рамиз хтјели да постигну својим иступима. Рационално је необјашњиво.
Ако су мислили на неке предизборне или изборне гласовне поене, смијешно је. Муслимани ће гласатаи за Муслимане, и Младена Иванића, а Срби за Србе, и без међунационалних злочина и лажних оптужби.
Ако су хтјели да стварају неповјерење између Срба и муслимана, непотребно је било. Њега ионако нема. Нити ће га икад више бити.
Њих је, као и Ћоркане из Андрићевог опуса, водила Мрачна Подсвијест. Они су сами себе поставили на Алахов Пут, не правог Алаха, већ Алаха.ба, узели барјак и повели колону заштитника повратника, муслимана, нације, вјере, Поткозарја И Шире.
Они су себе промовисали у власт и институције. Не треба полиција, увиђај, истрага, притвор, суд, налог. Све је код Чиркина и Рамиза.
Њих двојица живи су фосили начина како Национални Идиотибили, на батерије, преузимају националне и међунационалне послове који се очитовао у припреми ратова у БиХ. А након рата такви идиотибили оптужују оне друге за Геноцид По Шумама И Горама.
То Подмрачњаштво Црне Босне има особину да се увијек котрља, и низбрдо и узбрдо, да захвата све празније и празније главе и да затвара било какву свјетлост у реалном погледу на национални интерес и политички концепт као и за градњу здравог национализма који је потребан свакој нацији.
Ова двојица, као и читави кордони, нису у стању да учине ни колико један шупљи и невриједни Комшић. Да кажу да су испали Комплетни Идиоти.