среда, 12. октобар 2011.

KIŠA SPIRA GOVNINE
NA GLIBNOM PUTU
Internetski portal e-Govnine, izvjesnog Zlukovića, već mjesecima vodi Prosjačku aktivnost internacionalnih razmjera: Udijelite portalu koji je svjetlo u tami, svjetlo u tunelu, svjetlo u poljskom nužniku, Jedino Svjetlo Crnih Srba.
Moguće su dvije istine. Ili je akcija Udijelite portalu sračunata na internacionalni i domaći sažaljivi odjek, eto, oni slobodoumnitelji, svjetitelji, preobrazitelji, a nemaju ni za tipku na tastaturi. A investitori koji su im odavno gurnuli obilnu finansijsku sisu u usta, a onu stvar u gušče, i dalje ulažu u mozgosrbno ispiranje. Ili su ulagači, gore im i dolje im, počeli da povlače svoje sise. Obavili su što su namjerili, Srbi su satanizovani, namamljeni su i da sami sebi skaču u stomak, miloševićuju se, šešeljizuju se, radikališu se, otkosovljeni su, za dežurno sranje ima Svojavodina, ima Muazuki... Pa panika hvata plaćenike.
Kakogod bilo, e-Govnine su jedna od alatki koja ima poseban zadatak ispiranja mozgova u dužem i masovnom opsegu. Srbi bi rekli da se radi o Jebanju u zdrav mozak. Cilj e-Govnina, drugi imaju slične ciljeve ali nešto drukčiju fokusaciju, jeste da ubijede Srbe da je svako od njih lično dojio Miloševića i tako direktno stvorio tog luđaka koji je uneredio Srbe, da je svako od njih umjesto krštenice i rodnog lista dobio ratnu Politiku, da su sve njihove vođe konji i volovi i da su spasitelji samo Sveti Petar, Sveti Čeda i Sveta Nataša, da Srbi izvan Srbije, koji su jedini uspjeli da se održe na svojoj zemlji, žive u Šumskoj a ne u Republici Srpskoj, da su, dakle, Šumnjaci.
No, taj izrazito srpski, srbijanski, sociološki i nacionalni fenomen, da marginalci, priučenici, autisti, provincijalci, falšintelektualci, vaseuropljanci, onkloljupci i, brate, što da ne reknem, šupci, fes nature i na dupe i na glavu i tako se šepure pred vlastitim sunarodnjacima, sugrađanima, sunacionalcima, pametujući na osnovu sitnoplaćeništva, stvarnog ili umišljenog, već je davno viđen kao uvijek prisutan, ko što džukele prate komore, ali nemoćan, jer Srbija i Srbi ipak idu naprijed. Mada bi oni htjeli da je zaustave i da svakog mjeseca sahranjuju Miloševića, da se Srbija tako vrti u sopstvenoj balegi a oni da likuju.
Sve je poznato ali malo im ga stavljam iza uva zato što su me pomenuli u toj svojoj Prosidbi. Tražimo Pare, kaže Petar Zluković, zato... pa, onda, među šesnaest razloga navodi i ove:
• Zato što nećemo na barikade, na Jarinje, mrzimo guslanje.
• Zato što bi bez nas Rajko Vasić slavio.
• Zato što bi na vest o gašenju e-novina Vuk Jeremić organizovao svečani prijem.
• Zato što u Srbiji nema partije koja je spremna da brani e-novine.
Boli ih što ih ne podržava ni jedna partija. Jebo ih komunizam koji ih je odnjegovao i otpartijaisao umjesto da ih je izbacio sa sve prvljavom vodom i lavorom.
Ne bih slavio. Ko se veseli kad kiša raskvasi i spere jedno obično govno u mondijalističkom glibu.