петак, 3. јун 2011.

TRINULEANU
Onaj Dodik će zaista uništiti Bosnu i Hercegovinu.
Počeo je sa Državnom Reprezentacijom u fudbalu.
Pristao na novi statut, na jednog predsjednika ako za njega glasa 45 i ako u Izvršnom odboru 12 glasa za. Onda Osim poleti kod Tete Eufe, skidaj sankcije brže-bolje. Oni skidoše sankcije a Naši dragulji, reprezentativci, poleti u Bukurešt. Ko gologuzi na Crven bana. Sa stoga sijena.
Tri nula STJŽ. Žareno. Naša Reprezentacija. Dragulji. Pjanić. Otkako je otišao onaj amater Bezimena u Real, oko njega se vrti francuski fudbal. Da igra u Parizu, onaj klub bi promijenio ime u Pjanić Sen Žermen. Džeko. Ovog ljeta prelazi u Barselonu, Real, Mančester, Milan, Juventus je nula, u Romu, u Porto, u Čelzi, u Siti, ne u Siti, tamo je već bio i nadavao se golova što bit more. Dva. Ibričić. Sa Hajdukom igrao u finalu lige prvaka. Barselona, kad je čula da je u Hajduku igrao Ibričić, odmah brzoavazila da će doći na revijalnu utakmicu u Split. Samo da je gleda Ibričić. Ibišević. Igračina. Bio je rezerva u Bukureštu. Pardon. Misimović. Joj, Miske. Ime mu sve govori o dometima Naše reprezentacije Naše zemlje. Medunjanin. Ne znam gdje igra ali je ključni igrač isto. Skoro kao Džeko u Boltonu.
Prosto je nejasno kako su izgubili. Jedino je možda greška u tome što je Sušić selektor. Nije, kad je bio igrač, znao igrati ni upola kao oni a i izdajnik, igrao sa Srbima u reprezentaciji Jugoslavije.
Ali, treba biti realan. U toj rumunskoj reprezentaciji igrale sve same svjetske zvijezde: Suterenaru, Kupusaru, Papas, Matas, Ratas, Gorje, Tmuresanu, Lavoranu, Džekdenijelsanu, Paprica i Mutu.
Među njima jedino je Mutu nepoznat igrač. Amater iz tima treće rumunske lige koji ima bratske odnose sa ekipom Drdže iz okoline Garevca.
U svem zlu dobro je što je Naša reprezentacija Naše Države osramotila Republiku Srpsku. Toliko su se genocidaši, šumoblikanci, manje beha entitetlije, jednoglasno zalagali za ozdravljenje beha fudbala.
Eto im.