петак, 1. март 2024.

 

ЗА МУСЛИМАНЕ
НИЈЕ ДОБРО
ПЕРМАНЕНТНО
ЛАНСИРАЊЕ
ЛАЖНЕ СЛИКЕ БиХ

 
Илузије о Референдуму, илузије о Армији Републике БиХ, илузије о Отпору Агресији, илузије о Опсади Сарајева, илузије о Удруженом Злочиначком Подухвату, илузије о Агресији Србије, илузије о Агресији Хрватске, илузије о Геноциду на муслиманима, илузије о Босанцима, Илузије о Бошњацима, илузије о Љиљанима, илузије о Твртку, илузије о Завнобиху, илузије о Државној Имовини, илузије о Европским Интеграцијама, илузије о чланству у НАТО, илузије о Нашој Држави, илузије о Грађанима БиХ који воле Босну и Сарајмуслимане, илузије...
То је напад на Свијест Нових Генерација.
Старији Живаљ, онај социјалистички, изумирући, и онај који је на неки начин прошао Рат, у борбама или у цивилним страдањима, зна о чему се радило.
Али нема приступа Јавности, Медијима и Политичкој Артикулацији, да би то изнио.
Они разумију Лажи о Цјеловитој БиХ, о Државној Имовини, о томе да Комшић говори у име БиХ...
Нове Генерације, потпуно избачене из Координата и овдашњег и европског личног егзистенцијализма, које не спадају нигдје, ни у ту БиХ, ни у Европу, ни у Загреб, ни у Београд... то непрестано лансирање Илузија на сумрачну и бесперспективну Стварност, могу само користити за стварање Мржње према Србима и Хрватима.
Много веће него што су је имали њихови нацистички и социјалистички преци.
Они, у поплави илузија и ишчашености из Свијета, не могу да схвате да себи копају Субину без повратка.
Чак и да Запад овдје организује Рат и да им дадне оружје, да ослободе Своју Босну, проћи ће као Украјинци.
То фабриковање Генерација без излаза, завршиће се неком великом несрећом по муслимане у БиХ.
Муслиманско Вођство, сада, политичко и вјерско, још увијек може да преокрене трендове Колективне Свијести, да се лиши помоћи Запада у градњи лажног наратива који их води у безизлаз. И да они сами одустану од тога.
Могу али немају способности и историјске храбрости за то.
Историја Слуганства је непремостива.

Нема коментара: