уторак, 2. април 2019.


ПОДЈЕЛА УЛОГА
У УНИШТЕЊУ
ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ

Држава и Нација, одавно не смета и није противник другој Држави и Нацији.
Та ера је почела са Хитлеровим Нацизмом и Њемачком.
То је ера глобалног а не појединачног уништења Државе и Нације.
Тај процес је ишао успјешно док се није појавила Кина, на великој сцени, и ојачала Русија.
ЕУ и НАТО су инструменти уништења Државе и Нације. САД, ММФ итд, само су помоћне апликације.
◘ Грађани. Грађани не постоје. То је фиктивна категорија. То је тек списак из Матичне Књиге Рођених минус списак из Матичне Књиге Умрлих.
Грађани нису учествовали у стварању Државе и Нације. Зато су најпогоднији за њено уништење.
Грађанин и не зна да је Грађанин док га Глобални Губар не обавијести о томе.
Он, тада, постаје погодан у тржењу права која не постоје и која му, нарочито ослабљена држава, не може остварити.
Грађани су добра конгломерација за деструкцију јер ту никада неће доћи до арматуризације и широког повезивања интереса на основу чега ће се изаћи на политичку сцену.
Грађани су нововремене небитне индивидуе које су властити аутизам предијагнозирале као неправду од стране Државе. Јер. Они су Порески Обавзници.
Грађанин је канцерогена ћелија сваке НДД Сфере.
◘ Националист. Непријатељ Глобалног Губара. Зато се он данас проглашава Фашистом. Овдје су то Срби. Они су, још, и Агресори и Геноцидаши. Јер, не пристају да буду Грађани.
Националист, у старом француском смислу, једини може очувати Државу, Нацију, Вјеру, Традицију, Породицу... Зато је вишеструко опасан и вишеслојна је мета.
◘ Бирач. Бирач је лоциран као будала која ће прихватити Изборе као готову демократску ствар и као покриће за Демократију.
Док ГГ буде радио на обезвређивању Избора.
◘ Политичка Странка. Организовани масовни елемент који је непријтељ за ГГ. Пошто је један од стубова НДД Сфере. Нарочито у друштвима, којих још има, гдје људи хоће да буду чланови Странака.
Зато данас на сцени имамо уништење Политичких Странака. Што је само један од наставака диригованог и програмираног Распада СФРЈ.
◘ Медији. Будале које су повјеровале да нешто озбиљно раде за Демократију. У много већој мјери него што су Новинари у Комунизму, повјеровали да су Друштвено-политички радници. Седма Сила и треће мудо. Завиривачи у Дупе Другог Мишљења.
◘ Народ. Скуп свих припадника Нације и Вјере, или Вјера, у некој Држави. То су Држављани. Који имају право гласа и негласа.
Народ о нечему одлучује, и пристаје на то, само у два случаја. У случају подршке Вођи, изборне, прећутне, изнуђене. И у случају Рата, учешћем.
Народ, дакле, изађе на Изборе и заврши своју одговорност.
Оде у Рат, одбрани Државу или је створи, и заврши своју одговорност.
За све друго, Народ није заинтересован.
Онај ко каже Мој Народ и слично, манипулатор је новог доба неорганизоване или сипљиве Државе.
◘ Вођа. Вођа је одговоран умјесто Народа. Какогод се нађе на том мјесту, он је преузео ту одгворност. Која се умножва у односу на одговорност Народа. Она је много већа него одлазак до Кутије или у Ров.
Стицајем свих околности које намеће Глобални Губар, Народ, Нација, све је јаловији за рађање квалитетног Вође. А и ГГ, разним процесима, селектује и подмеће Овце Јаловице.
Упоредите Орбана и Макрона, Путина и Меј, Сија и Трампа, Додика и Вучића...