петак, 10. август 2018.


КАКО ОД СРБА
НАЧИНИТИ
СЛУЗАВЦЕ,
ПУЗАВЦЕ
И ГМИЗАВЦЕ

Уништење Срба и Српства, што је веома шири појам и простор од Уништења Србије, одвија се на три упоредна колосијека широке пруге.
Распад Југославије. Који још није завршен. А тај Распад је био друго полувријеме убацивања Срба у СХС и СФРЈ. Што је такође служило ако не за уништење онда за разблаживање Српства. Као и за покатоличење и сличне процесе.
◘ Бомбардовање, Геноцидисање, Капитулисање. Што су класични понижавајући процеси који убијају Националну Свијест.
Србе су бомбардовали у избјегличким колонама из Хрватске, што је потпуно сумануто и ванцивилизацијски. Србе, Војску Републике Српске, бомбардовали су на пложајима у БиХ.
Србију су бомбардовали, наводно због злочина на Косову. Шо је такође невојнички, сумануто и ванцивилизацијски. Али јесте ефикасно као понижење цијелог једног Народа.
◘ Стварање компромисерских, издајничких елемената у Српском Роду. Тај процес је највдиљивији инсталирањем Александра Вучића, у Србији. Али ништа мање опасно није и дугорочно подгријавање Младена Иванића и стварање Просарајевског Блока у Српској, у облику Савеза за Промјене. СДС и ПДП.
*
Шта се постигло и шта се постиже кроз та три стратешка процеса.
► Отимање Територије и стварање популације без територије. Без свог огњишта. Онај ко није на огњишту, његове одбрамбене и националне способности су скоро уништене.
► Сијање бесмисла сваке Националне Визије и ангажмана сваког појединца.
► Снижавање критеријума Националног Политичког Вођства.
Када погледамо Вучићев спектраријум, као и лепезу ликова СЗП у Српској, јасно је да то нису не само национаално капацитирани актери, већ ни политички.
► Форсирање компромисера, потурица, издајица, као најаве новог масовног понашања Срба. Што треба да замијени њихову вишевјековну борбу на Национални Опстанак и Националну Државу.
► Трајна Подјела Српског Рода на Православце, Рационалне Националисте, Државобранитеље, с једне и ЛГБТ Популацију, с друге стране. Либерале, Грађаноиде, Бескичмењаке, Торњаке.
Подјела као генератор унутрашњег сукоба и разједања Нације и Вјере.
Најзначајнији зупчаник тог неханизма је предаја, разграничење, одрицање, Косова и Метохије.
То ће од Срба и Срба начинити трајно сукобљене и непомирљиве корпусе.
*
Излаз, дабоме, постоји. Али су многа крила спржена и обогаљена.
Република Српска би могла да послужи као Свјетионик. Зато мора да остане као Друга Српска Држава. А у Србији би се морао да формира Национални Државни Нуклеус који би, са здравим дијелом Цркве, кренуо у ревитализацију Националне Свијести и Државности Србије.