петак, 27. септембар 2013.

2360.

ЦИА 988
 

Један тајни документ ЦИА, који анализира прељубничке, прејебничке и сексуалне пориве као могућу алатку дјеловања Запада у БиХ, у сврху дугорочног управљања процесима и народима, наводи да је у односном периоду 13% Срба преварило своје супруге а 56% Српкиња преварило своје мужеве, у складу са народном пјесмом Ти си, драги, најебао тамо а ја сам се најебала вамо (Тамо је ратиште а Вамо је мјесто боравка, оп. ЦИА). Аналитичари ЦИА, у сједишту, по примитку овог извјештаја са терена, додали су да тако низак процената мушких превара није посљедица боравка на ратишту него огромних обавеза које су Срби Мушкарци имали у силовању муслиманки. О чему свједочи и Харис Силајџић. Мада нема потврда са терена, од наших извора и сарадника, да је и Харис силован од стране Срба Мужјака.
ЦИА је велика. И не објављује своје извјештаје зато што је дошао законски рок. Јер. ЦИА поштује само један закон. Закон непоштовања закона. ЦИА је процијенила да је добро вријеме да се псима испред месаре баци нешто костију и изнутрица, које ће они развлачити данима, у овом случају мјесецима. Успут ће се сазнати понешто што се није знало, некима ће се отворити окице које су биле три деценије крмељиве, мало ће се кориговати слика о Америчанима.
Па се тако дошло до апсурда.
Да Срби сазнају о Милошевићу више од Сиајеја него од Радованџе Караџе. Кога је Милошевић, и друге Босанске Србе, третирао накурњачки, заједно са Србима и Српском. Санкције и слично.
Па од Сиајеја сазнајемо о броју становника.
Доћи ће до тога да ће нам ЦИА морати да да неки 988, 11988, 1195, број за информације. Ало ЦИА, овдје Хасо са петог, онај што јебе Хусину жену. Да ли је тачно да је таслачи и Ђуро са седмог. Сачекајте. Пиииип. Није тачно. Нема ни једног Ђуре у Сарајеву. Пиииип.
Та српска, а и булканска, једнако загребачка као и београдска, особина да се о чињеницама шути, да се процеси пакују у сјајуцкави папир са машницама, да се не каже оно што је очигледно, довела је до многе погрешне историје.
Они који учествују у чињеницама, не би баш требало да их заобилазе као турско гробље. Барем не све. Јер. На тај начин омогућују управљање овим заједницама. И у односу једних на друге али и унутар самих вјерских, националних и државних колективитета и територијалитета.
Моја стара теза јесте да је Милошевић крив Србима а не Хагу, као и Караџа, као и други, говори о томе да је наше прешућивање чињеница о Милошевићу, ваше, ја нисам учествовао у томе, донијело само зло Србима, Србији и Српској. А ништа добро Милошевићу.
И донијело то да ЦИА, или комегод се дигне, може сада лабораторисјски да дозира наводне Истине нама о нама.