субота, 26. јул 2014.

ПОЛИТИЧКИ ГРАФИТИ
СВАКА ЖЕНА КОШТА. 
НЕКА ПРИПЕЈД, 
НЕКА ПОСТПЕЈД.
*

СВАКИ МУШКАРАЦ 
ИЗУЗЕТНО JE УПОТРЕБЉИВ. 
НЕКИ ПРИЈЕ ПРВОГ СЕКСА, 
НЕКИ ИЗМЕЂУ 
ПРВОГ И ДРУГОГ СЕКСА.
*


ЉУДИ СЕ ПОУБИЈАШЕ 
ИЗМИШЉАЈУЋИ НОВЕ ДРОГЕ. 
ЈА ВЕЋ ПЕДЕСЕТ ГОДИНА 
КОРИСТИМ СЕКСТАЗИ. 
НЕПРОЦЈЕЊИВО.
СРПСКА
ЕУСЕРИМА
ТРЕБА РЕЋИ:
СПИСАК УСЛОВА
НА СУНЦЕ!

Јад, чемер и беда Србије, која још није из путраваца ушла ни у бриселске гумиђонке, алармантно упозорава све земље које се заносе Бриселским интеграцијама.
Пресудно је одмах схватити да цијели тај процес не служи интеграцијама у Европску Унију, демократији, људским и педерским правима, процвату економије, већ искључиво подвођењу под Територијализам Нато Пакта и кориштење живог меса у борби против Русије.
Дабоме. Брисел то никад неће признати. Али ни демантовати.
Прва чињеница која је битна, суштински и стратешки, јесте да су ЕУ, и њен америчански Ујак, заокружили интеграцију Европе у мјери у којој је потребна за држање под шапом свих около и кориштење Америци. Ниједна земља више није битна нити пресудна за интеграцију.
Ободне земље, које су увијек у историји играле улогу крајина, треба држати као свјеже узорану њиву у коју се саде нагазно распрскавајуће одскочне пупко и мудно разарајуће мине против оних који хоће да се окрену Русији. Или против саме Русије.
У томе је, само, разлика између Србије и Украјине.
Оно што се догађа Србији, то мучење на Леонардовом Кругу, или на Исусовом Крсту, свеједно, а још није ни кренула да се приближава Бриселу, упозорење је које Србима мора бити Свети Знак.
То је прије наставак уништавања Српства које је почело организованим распадом Југославије, ратним еквилибристикама, задржавањем БиХ и у њој дијела Срба као инструмента за управљање Србијом или замке за Србијанске Грешке, а наставило Косовом и отварањем војвођанских и санџачких поглавља, него што је истински, искрени процес интеграције Србије у ЕУ.
Јер. Шта ће Србија у ЕУ и шта ће ЕУ у Београду.
Осим пар парафразираних сранија и са једне и са друге стране, ни једног краткорочног, дугорочног, духовног и практичног аргумента нема.
Република Српска убрзо, мора у погодном тренутку, ЕУ и Бриселџуцима да постави захтјев да изнесу на сто све услове које мисле поставити у процесу придруживања, преговарања и поглављивања.
Да видимо да ли је то прихватљиво или није. Шта јесте а шта није. Да ли се исплати жртвовати нешто за нешто друго. Да би могли рећи ово можемо а ово не можемо. Или нећемо ништа од тога. Фала, довиђења.
Иначе ћемо доћи у ситуацију да сваки пад авиона значи ново увртање муда НДД Сфери. Нација Држава Друштво.
Република Српска у међународном гранитном уговору, Дејтону, има своје Држављанство, дакле Државу, и природно је да пред Брисел, или било кога другог, постави такав захтјев.

Република Српска никако не смије упасти у грешку Србије. У грешке. Слоболидерисања. Криминализације. Антирусијаштва. Бриселподаништва. И Самопонижавања.

петак, 25. јул 2014.

ДУГО ПУТОВАЊЕ
ОД КЛАЊА ДО ПОКЛАЊАЊА

Кратка ријеч о роману

Роман Дуго путовање од клања до поклањања, уцјеловљена је трилогија претходно објављених романа Прсти лудих очију, Томанова игра сјенки и Цицвара и мед, уз незнатне измјене у структури.
Прсти су ратна хроника сиромашног српског сељачета, рођеног у штали и ишчезлог у минском пољу, на крају рата, Томан је постратуматска хроника индивидуалног психолошког рата лијеченог сировим односом са женама и физичким радом а Цицвара је прича о љубави, гнијезду, породици и срећи која се одвија између главног јунака и муслиманке коју је спасио из ратног вихора а која је, касније, вративши се са сјевера, вратила се православној вјери и Томану.
Дуго путовање је писано говорним народним језиком, без лекторисања и правописа, који се мијења са временима и поднебљима.
*

Ради се о дугој, болној и симболичној хроници српског инокосног страдања које почиње биљегом балеге, да му у животу ништа не буде смрдно и неподношљиво, а завршава се срећом, која је, изгледа, могућа само на неком другом, далеком мјесту.
3120.
ИГРАЋЕШ У БАЊАЛУЦИ
КАД КОМАРЦИ БУДУ
УЧЕСТВОВАЛИ У БОРБИ
ПРОТИВ ПОПЛАВА

Један Предсједник Фудбалског Савеза БиХ изјавио да се нада ће ускоро Ногометна Репрезентација његове земље играти у Бањалуци и Мостару.
Јер. Играла је на Кошеву и у Зеници а сада ће, са Лихтенштајном, играти у Тузли.
Тамо гдје су паљене кантоналне владе, тамо је Репрезентација Ваше Државе добродошла.
Играјте. Пробајте и у Ливну.
У Бањалуци нећете ни кад на врбама роде свирале.
Котрљање тих лажних мултиетничких сарајевских меденлука не служи више ни за заваравање властите јавности.
Ако неко жели да види кад ће се Босна и Херцеговина распасти нека закаже утакмицу Репрезентације у Бањалуци.
Неке репрезентације имају веома прецизне детекторе распада земље.
Сарајевска репрезентација је, у том погледу, на највишем технолошком нивоу.


четвртак, 24. јул 2014.

3119.
КАД СЕ ПЕПЕПЕВЕУ
ЗАКРВАВЕ НАОЧАРИ,
КИРБИ УЗМЕ СВОЈ
РЕП, СМОТА У РОЛНУ,
И САКРИЈЕ СЕ У
НАЈДАЉИ ЋОШАК АМАМББГ

Шта ти је Велика АмАмб, у Великој Земљи. Сербији.
Тамошњи АмАмб, неки Рип Кирби, чини ми се, дао изјаву за Радио Нови Пазар. Да не питам којићеК АмАмб на том радију.
А ми, овакви поплаљени, остављени у својој тровјерској и двоипонационалној љубави, немамо још ни АмАмб. А камо ли да Хил оде на Радио Градишку да да изјаву против Додика. Би га Латиновић привезао за бандеру у Жеравици.
Даклем, КирбиАмб рекао да Још није чуо да је неко у Србији рекао да подржава Територијалну Цјеловитост Косова, укључујући и Север... Јој, није Косова..., Украјине, укључујући и Крим.
А онда код ПППВ, Први Пут Председника Владе, почели прво да шиште џепови, па шлицеви, онда уши, ки претис лонац из Вогошћу, а наочаре постале тамнохемоглобинске. Не зна се какве су биле очи пошто нико није смео да га погледа у око.
Па рекао да нико са њим неће говорити на Ултиматиш језику. Ни на Свахили језику. Ни на Санџакли језику. Јер је он сто пута рекао ИНК. И Наравно Крим.
Кирби одаслао јавно обавјештење. Млого се извињавамо. Грешка. Нису имали у документацији. А тајно послао депешу Централи, са мојим насловом. НСА, јебемлитимајку прислушајку.
Дабоме да није тако било.
Све је игра. Као и са малезијским авионом. Као, шта мали Кирби зна шта је Радио Нови Пазар, заборавио да је Вучић рекао, нису тог дана купили новине у Амбасади, падала киша.
То је једна ФФИ, Фина Фелацијска Игра, у којој се Вучића и Србију тјера на чистац. А около јасење. Три ливаде, нигде лада нема.
Очито је да ће Србија морати да се опредијели.
Против Руса. Залуд Вучић помиње Јужни Ток. Проф. Симић каже да је то одгођено. Знамо да Млађано Бугарче прво побегне.
Оно што није контрлисано јесте само то што Кирби није очекивао да ће ПППВ имати храбрости да му јавно помене мајку, пардон, ултиматум. Али. треба разумети. Радикалска Крв не леди се баш увек.


ПОЛИТИЧКИ ГРАФИТИ

БИЛ ОПЕТ 
У НЕКОЈ ЉУБАВНОЈ АФЕРИ. 
ПУСТИТЕ ЧОВЈЕКА! 
ЕМ ЈЕ ИСКОМПЛЕКСИРАНО 
РУЖАН, 
ЕМ ЈЕ НОРМАЛНО ВАРАТИ 
ОНАКО РУЖНУ ЖЕНУ.

среда, 23. јул 2014.

НЕ ТРЕБА
ЕСЕНЕСДЕ
ДА БРАНИ НИЧИЈЕ
ТЕНДЕРЕ

Савез независних социјалдемоката није сеоска крава музара са осамсто сиса па да је свако музе.
Савез независних социјалдемократа увијек је имао премало министара у владама да би био одговоран за све волунтаризације, комбинације и неандертализације.
Савез независних социјалдемократа окупио је у својој историји више од двјеста хиљада чланова и добијао близу тристапедесет хиљада гласова да би се сада појавило саопштење које објашњава тендере и тако ставља Есенесде испред свих чињеница, свих сумњи, свих махинација и свих подметања које чине мали ушљиви пишљивци Криминогеног Есдееса и њихови пробосански ментори.
За Савез независних социјалдемократа гласа сиротиња.
Не гласају Тендери. И Тендераши.
Зато, ако има разлога, тендере и уговоре са Србијом треба да пере Министарство здравља.
А не Есенесде.
Нико из тог министарства никада није питао Есенеде шта да ради, какав тендер да распише и кога гдје да постави.
Саопштења Есенедеа не могу да пишу фантоми и тако га ваљају у блато Пробосића и његових махинација на које је приморан јер нема шта да понуди бирачима. Есдеес тужи Министарство здравља Српске Тужилаштву Србије а Есенесде се брани.
Какви будалаши.
Ова диверзија са самостављањем Есенедеове главе на пањ Есдеса, превршила је мјеру. То је директан центаршут на волеј Зидану. То је отварање врата да сутра и прекосутра, Есенесде буде крив за сваку рупу и рупицу, за сваки тендер и тендерчић, за сваку марку са којом није имао никакве везе.
Ако има криминалаца, нека се хапсе.
Нико неће хапсити Есенесде.
Нити ће ко Есенесдеове руке пружати у лисице.
То и чекају лешинари попут Босића, Чавића, Иванића, Тадића и булументе безреферентних карактероида.
Савез Независних социјалдемократа озбиљнија је прича од Тендера, Френдера и Пакера.
То је прича Републике Српске.
Српској требају двије поштене и јаке странке.
А то не значи да Есенесде треба изједначити са неоспорно криминализованом историјом Есдееса.
Есенесде са себе мора отрести криминализацију коју му натурају и амбасадори, и сарајсери и мудросери и есдесовци, на челу са Чавићем, јер он је вођа Есдееса а не Босић, он им је наметнуо Иванића, једнако као што мора отрести и оне који смрде на криминал само зато што им се мајка, док их је носила у стомаку, очешала о криминалца.
Умјесто да се отреса поштених.
Стога одричем да је Есенесде пoслао саопштење о тендерима и уговорима са Србијом.
Нека се са тим бави онај ко је адресом задужен.




3116.
ЦИЉ СВАКЕ РЕФОРМЕ
ЈЕСТЕ НАТОЛИЗАЦИЈА
И ОДВАЈАЊЕ ОД РУСИЈЕ

Будућност Запада виси о танкој нити.
О томе да ли ће Србија увести санкције Русији, поводом Крима и поводом чињенице да много људи у Украјини говори Руским Јазиком. И окривити је и осудити за пад Малезијског Боинга.
Тај захтјев испостављен је ПЧВ у времену пред долазак Путина у Београд. На Дан Ослобођења.
Сад ћете да видите да нисте ослобођени.
Претходно је пуштен балоноид о томе како ће се пред крај Пута Упуштања у ЕУ захтијевати Признање Косова, одлазак у Приштину на клањање и сликање, ношење поклона и проглашење Нашег Јужног Суседа Фактором Мира и Стабилности.
Што јужније то ружније.
Истовремено, Јоже Менцингер, познати словеначки економист, упозорава ПЧВ и Србију да застану мало, да размисле о страним инвестициајма које неће доћи, о социјалним аспектима, о улизивању ЕУ.
Зна човек. Словенија је већ пропала.
Србија је неука земља у сексу са Збигњевим. Са Западом. Са ЕУ. Са Амбасадама.
Досад је тај секс осјетио мало Милошевић, више Шешељ. И нико више.
У Босни и Херцеговини и Српској, тај секс је на дјелу још од преддејтонског примирја. Шта смо ми делегација и амбасадора претурили преко гузице, Драга Браћо Србијанци.
А вас то тек чека.
И данас наши, иза Амбасада, серу по тузлама, по раскрсницама, по медијама.
И то вас чека.
Па ћете видјети чији су таблоиди.
За то вријеме, од Дејтона наовамо, сад ће дводесетљеће, никакве користи БиХиС није имала. Једино што су дошли Турци и упропастили Бехаерлајнз.ба.
А ваша Пријатељица Дојчица, повукла се из Вогошће са оним фаубубама. Сигурно зато што је Вогошћа Српска Агресорска. Још од Ахднаме.
Србија, а и Српска, а и свако, мора са ЕУ да разговара само као са партнерима.
Њих ни једна Нуландица не јебе ни за ич.
Зашто би ми пузали.
Отвори фабрику у Српској. Па дођи да разговарамо.
Нема разговора Нако. Па послије кажеш Он ништа није испунио што смо му наредили.

Ну. Од Београда На Води, само је неостваривији Београд На Слободи. 

уторак, 22. јул 2014.

3115.
ОКТОБАРСКИ ИЗБОРИ
ОТВОРЕНИ СУ ТЕСТ
У МНОГИМ
ДИСЦИПЛИНАМА

Босхер избори у октобру, традиционалном мултиетничком мјесецу избора, биће отворен лабораторијски тест у неколико важних дисциплина.
·         Сазнаћемо колико, за лидерски и страначки гласовни иметак, значи посједовање најтиражнијих новина у Насеобини и њихово кориштење као дневног билборда против свих. Као што то ради Фахрудин Радончић у представи Џеназа за Бакира, Бакира и Златкира.
·         Видјећемо како пролазе ђаци Међународне Разредне Заједнице. Иванић, Тадић, прије свих. И колику јавну и тајну подршку имају. Засад је на сцени дисквалификација Додика. Па је Хил рекао да би било добро да Додик вјежба Јогу. Хил би могао да вјежба Догу. Женску. Мада су ми рекли да није добро да браним Додика од Хила јер ће Куруз Њуз опет рећи да молим Бога, Далај Ламу и Јеховине Свједоке, да ме Додик назове.
·         Видјећемо како се мијеша балега, пљева, малтер и брабоњци. Што је, у својој суштини, Савез за промјене. Односно, колика је дисциплина гласача сваког појединачног фактора.
·         Сазнаћемо колико ефекта има ПЧВ.рс на изборе у Републици Српској.
·         Тестираћемо колико максимално активирана страначка организација доиста утиче на изборни резултат. Као што је то случај са Бањалучком Градском Организацијом Есенесдеа у којој гласови већ годинама падају. Да ли ће их, дакле, зауставити, или ће поскочити. А тај тест омогућиће и успоредбу са другим организационим сегментима Есенесдеа који нису тако акцелеризовани.
·         Докучићемо учинак Исподповршинског Јавног Мнијења на одлуку бирача.

·         Сазнаћемо који је Цар го а који је Кончита Кобасица. 
ПОЛИТИЧКИ ГРАФИТИ

КАД ПУСТИШ ПАРЕ 
МЕЂУ ЉУДЕ, 
УПРОПАСТИО СИ 
И ЉУДЕ И ПАРЕ.
ПОЛИТИЧКИ ГРАФИТИ
СРБИЈА СЕБИ, 
ТУ СКОРО, 
ИМЕНОВАЛА ТУЖИОЦА. 
САД ИМЕНОВАЛА АДВОКАТА. 
ЈОШ СУДИЈУ, СРБИЈО, 
ЈОШ СУДИЈУ.


ПОЛИТИЧКИ ГРАФИТИ
ПОСЛИЈЕ ОНОГ РАТА 
– ДРУГ ТИТО. 
ПОСЛИЈЕ ОВОГ РАТА 
– КРУГ МИТО.


3112.
ДАКЛЕМ,
ЗАШТО ЈЕ
ПОПИЗДЕЛА
ЈАПАНСКА БУБА САН

Хидео Јамазаки, амабасадор веома коректног Јапана у БиХ, а свако је коректан кад нема свој конкретан територијални, економски и политички интерес, осуо је паљбу по босанскохерцеговачким политичарима оптуживши их за криминал корупцију и употребу ротације на путевима.
Жабокречина се мало усталасала.
Ејебига. Хидајет Јамазаки као да је заспао у Јапану па га уснулог пренијели у Насеобину, пробудили и рекли Ти си сада амбасадор сан.
И презиме му сугерише истину. Амбасадор је у Насеобини. Такорекућ у Јами.
Ну. Јесте проблем са босанскохерцеговачким политичарима. Али је битно и шта је проблем.
·         Огроман број Босхер Политичара и Лидера потекао је из рата. А рат је, познато је, једна уљудна и упроцедурална ствар.
·         Пошто је пропао Комунизам Ђуре Пуцара Старог, разуздало се све. Политичари  мисле да прво требају да имају. А да би имали морају да буду важни. А да би људи знали да су важни упале Свирале & Ротације. Није то случај, Амбасадор Сан, само овдје. Ено ти оног Оланда. Чим је постао најважнији француски политичар, одмах оће да жени глумицу. А иначе би га запала нека дактилографкиња. Као и Саркози. Не знам како Ти Сан мислиш, али ја да постанем лидер, ништа испод Скарлет Јохансон.
·         А сад оно ради чега пишем. Међународна Зајебница је овдје донијела сва срања. Балегу. Брабоњке. Измет. Фекалије. Нарочито Брабоњке. Та Сранија, ББИФ, иста у као и наша. Само су боље пакована, имају бољи лого и онај знак СЕ. За који не знамо зашта служи али дјелује свјетски.
Даклем, ви, Представници Међународне Зајебнице, дали сте политичарима важности. Позивали сте их на конаке и у друге ашчинице. Умјесто институционалне демократије, МЗ је промовисала Ашчиникратију, Бутмирократију, Априлократију, Прудократију. Па се приључили и дрипци. Угаркратија.
Не кажем да је Јапан имао у томе икакву улогу али кажем да су посљедице погубне.
МЗ се понаша у БиХ као љубавник у прељуби. Све оно што не може и не смије да ради са Оном Дебелом Кравом код куће, мислим са Институцијама у својој земљи, хоће, дупло, да ради у БиХ.
А то има своју цијену. Кажу Политичари.
Да би нека земља била нормална мора да буде као торта. Ред Процедура, Ред Институција, Ред Процедура, Ред Институција.
А ви хоћете Ред Бакира, Ред Злаје, Ред Иванића. Има још неких филова али нису баш. Ужегли се.  
За сваки случај, кад чујеш Свирене и видиш Ротацију, уђи у пропуст.


понедељак, 21. јул 2014.

3111.
МАРКАЛЕЊЦК

Просто је незамисливо како су свјетски медији спали Курцу За Уши.
Извини Себастијан.
Ако ишта данас може да уједини свијет то су медији. Информација. Новинарство. Мада то кажем тешка срца јер то више не постоји.
Не могу да га уједине ни интереси, ни капитал, ни освајачи, ни територијализација. Само коректна информација. А на основу ње људи и заједнице ће да одлучују о својим поступцума, вредновањима и опредјељењима.
Ну. То је идеализам прве врсте.
У случају рушења малезијског авиона над безукрајинском територијом, још се само није појавила информација да је Путин лично, летећи на оној малој двокрилној гуски, срушио Боинг 777.
Све голи Садам за Масовно Уништење.
Сада поједини медији или шуте о свему или покушавају да објективизују ствари. Па се презентују и експертизе неког руског генерала који наводи чињенице о украјинском ловцу близу малезијског Боинга, о скретању са руте лета на удаљеност од четрнаест километара, о тијелима жртава које су прописно збирнуте и предане, а јављало се како су их, скоро, пијани говорници руским језиком, јели за доручак, ручак и вечеру, само мало попрене.
Штагод радио МПЗ, Моникин Пушионички Запад, остаје непобитна чињеница да рушење малезијског авиона никако не одговара Русији.
Зашто би то, онда, Русија урадила. Или организовала. Или допустила пијаним гризлијима, како каже онај Дркењук.
Друго. Произвођач авиона и истражитељи авионских катастрофа, о томе знају и дјеца, могу лако установити шта је на ствари. Да ли је ракета дошла у трбух или у други дио тијела Боинга. Каква је врста експлозива остала у металу и остацима авиона. Каква је почетна разорна област, да ли одговара пројектилу зрак - зрак или земља – ваздух. Постоји радарска контрола земаљског испаљења. Постоји дневник сваког украјинског ловца. Све се то може и мора дати на увид.
Осим ако неког не убијете као свједока сарадника на Дорћолу и ако не уништите доказе.
Штагод било, Русија ће платити цијену тих Украјинских Маркала.
Стварну цијену, пак, платиће Украјина. Украјински народ.
И њен и њихов Збигњев.


3110.
КАКО ДИЗАЈНИРАТИ
ВЛАСТ И ЊЕНУ СИЛУ

Људи комуницирају углавном пипањем и гледањем.
Ако почну да причају, велика је вјероватноћа да ће неко неком јебати матер.
Толико се, данас, прича, и пише, да не мораш више ни да знаш да причаш и пишеш. Причо не причо.
Визуелизација утиче на подсвијест и свијест више од свих интернетских ђавола. А о другим каналима да и не говорим. О страначким програмима. НПР. Гдје се њих сјети. Таблоидизација новинарства у ствари је визеулизација комуникација.
Зато су насловне стране таболоида онако карлеушизоване.
Мој први сусрет са америчком дизелком, када су стигле на пруге југословенских жељезница, допринио је да схватим значај визуелизације и облика којег се нисам ријешио ни данас. Одмах сам рекао да те локомотиве дјелују ко улитане.
Сељани су ме само гледали. Јер, ми који смо рођени и расли крај пруга, очекивали смо те локомотиве као страшни скок у нови живот. Кад оно Лита. Два дана су сељани ћутили и шутили. А онда је Перо извијестио да је онај Мали Живков паметно реко.
Отада се више нико није одушевљавао америчким дизелкама.
А ја сам тек касније схватио да се Америчани разумију у дизајн ко Мара УКК.
Некидан видим полицајку, а увијек су ме одушевљавале жене у униформама што је поуздан знак болесне непокорности сваком ауторитету, осим женском, и њеног партнера у патроли. И, умјесто да гледам у полицајку, мени за око запало оно неко ново полицијско покривало за главушу.
Јер, тешко то могу да назовем капом. Са оном качкетином се иде у вађење глиста за риболов или хватање скакаваца. Па је штитник већи од нормалног да би одбијао високу траву од очију. Не видим другу сврху. Мада не вјерујем да је полиција баш предвиђена за скакутање за скакавцима и лов на штиглице.
Не мислим да полицијска капа треба да буде шапка и да има онај армирани обод као у мрској федерацији. Нити да има руски НЛО на глави, пречника 67,6 цм.
Али, полицијска капа мора да буде визуелни симбол ауторитета власти и силе. Мора да улијева повјерење и изазива поштовање.
Ова поднебља су поднебља силе и власти.
Овдје мушкарци не носе грудњаке. А жене, и оне које немају садржај, обавезно носе.
Увођење хаоса у дизајн полиције директан је удар на њен ауторитет.
Овај пут није крив глупи цајкан. Неко изван је много глупљи.
Оне такси коцкице на полицијским аутомобилима, шаренило боја и нијанси, полицајци на бициклима и у бермудама, и невидљива графичка вертикала у цјелокупном дизајну Народне Милиције, говоре о неозбиљној власти.

Није власт само директан пренос из скупштине и сторија о криминалу.

недеља, 20. јул 2014.


НОВИ ОСВАЈАЧИ ПЛАВЕТНИЛА
3108.
ДВОСТРУКА
ИГРА СРЦА

Моја Фокус Гајба Група и данас је била активна.
Немој да си педер, туци Јелен с нама. Нисам Рогобатан, ја сам више Трапист. Шути, Шути, Шути и Ради. Зато Нектар. Јебо те рад. Да је добро и бог би радио.
Дај чојеку Нектар, јебо га Нектар. Има најглупље рекламе на свијету. Ко пије пиво због оног дупета у скраћеним фармерицама.
Оно вам је добар потез, онај што је дошо, Принц Од Алберта. Боље него да дођу Путин и Обама заједно. Само би се избили због Украјине. Па би ми морали носити лешеве у ладњаче.
Принц Од Монака. Ја. Од Монака.
Ал зато Принц Од Промјена иде сутра код Вучка.
Ту ја застанем. Дај још једну туру.
Знам. Босна је пропала. То сам написо на насловној страни књиге из 2004. Ја њему одма Нема Босне. Јебала ти Босна Матер. Он мени ништа.
Пропала је Босна. Али како ћемо преживјети Србију.
Један каже нема туткала. Други каже ја ни прстом не би мрднуо да је разлегоишем. Једни шуте о Вучићу у Шамцу, други телале о Шкрбићу, базену и истрази.
БББ. Базени, Боксери, Бизмисмени. Нећете преживјети.
ВВВ. Виле, Виногради, Вилењаци. Поплаве су мила мајка.
Зато је Принц Од Алберта најбоља понуда.
Мој Васкез, чим дође овај, оде му онај.
Наодаћете се, а ништа.
Србији је лакше да ријеши Украјину и Русију, него вас.
Да сам на вашем мјесту, и вас и оног Босића, не би богами ишо у Цариград. Шта ће Босић у Цариграду. И води Тадића, зато што је добар са Вучком. А вучко воли Тадића још из младости ране.
Има и овдје људи за отић.
Сједим и даље, јуначки, на својој жутој гајби. Јест им она реклама без везе. Као и она прије. И она прије оне прије. Ја сам једном био готов за шест секудни. А она устане. Умјесто да му пукне шамарчину. Да буде готов за секунду.
Тачно је. Шта Србија има од посјете Ангели Меркел. А шта Меркел од посјете Олимпијаде 84.
Има и овдје људи за отић.



3107.
ЈЕВТИНА
ПРОМОЦИЈА
ИНЦКА
У КОЗАРЦУ

Чуди ме да су организатори укопа жртава у Козарцу омогућили Инцку да држи говоре и призива земаљску и божију правду.
Горе је све записано, мистичари Инцко.
Он ни по чему не спада у такву манифестацију сахране оних који су недужни страдали у међунационалном и међувјерском рату.
·         Инцко нема достојанство за такав скуп. Он је један обичан ситноборократски међународни, скоро балкански, лажов и мешетар.
·         Он нема кредибилитет да би ишао на такве скупове. Јер није никада на прави начин одао почаст жртвама Србима. Да би поштовао једне жртве, треба да поштујеш све жртве.
·         Инцково присуство је нова лаж Бошњацима. Лаж да имају подршку међународне заједнице и да је правда на њиховој страни а не страни чињеница и стварности.

·         Инцкова прича о правди депласирана је. Он, и његови претходници, успоставили су у БиХ толико неправде да Бог не би имао кад да пиша рјешавајући по њиховим предметима. Горња правда зависи од земаљских чињења. Нема, горе на небу, шта да буде записано друкчије од онога што се догодило на земљи. То што Инцко хоће да буде голуб писмоноша па да носи неку своју конструкцију правде, и оних који муслимане гурају у Жртвени Унитаризам, то је традиционално понашање према Србима. Нико се не може пробудити у једној деценији, у једном рату, у једном вијеку, и упријети прстом само у једну жртву и у једног злочинца. Злочини су коло воденичко које никад не стаје. Мијењају се само они који дријеше вреће, они који су под цагаром, они који су између воденичког камења и они који приповиједају о томе.