уторак, 22. јул 2014.

3115.
ОКТОБАРСКИ ИЗБОРИ
ОТВОРЕНИ СУ ТЕСТ
У МНОГИМ
ДИСЦИПЛИНАМА

Босхер избори у октобру, традиционалном мултиетничком мјесецу избора, биће отворен лабораторијски тест у неколико важних дисциплина.
·         Сазнаћемо колико, за лидерски и страначки гласовни иметак, значи посједовање најтиражнијих новина у Насеобини и њихово кориштење као дневног билборда против свих. Као што то ради Фахрудин Радончић у представи Џеназа за Бакира, Бакира и Златкира.
·         Видјећемо како пролазе ђаци Међународне Разредне Заједнице. Иванић, Тадић, прије свих. И колику јавну и тајну подршку имају. Засад је на сцени дисквалификација Додика. Па је Хил рекао да би било добро да Додик вјежба Јогу. Хил би могао да вјежба Догу. Женску. Мада су ми рекли да није добро да браним Додика од Хила јер ће Куруз Њуз опет рећи да молим Бога, Далај Ламу и Јеховине Свједоке, да ме Додик назове.
·         Видјећемо како се мијеша балега, пљева, малтер и брабоњци. Што је, у својој суштини, Савез за промјене. Односно, колика је дисциплина гласача сваког појединачног фактора.
·         Сазнаћемо колико ефекта има ПЧВ.рс на изборе у Републици Српској.
·         Тестираћемо колико максимално активирана страначка организација доиста утиче на изборни резултат. Као што је то случај са Бањалучком Градском Организацијом Есенесдеа у којој гласови већ годинама падају. Да ли ће их, дакле, зауставити, или ће поскочити. А тај тест омогућиће и успоредбу са другим организационим сегментима Есенесдеа који нису тако акцелеризовани.
·         Докучићемо учинак Исподповршинског Јавног Мнијења на одлуку бирача.

·         Сазнаћемо који је Цар го а који је Кончита Кобасица.