четвртак, 24. јул 2014.

3119.
КАД СЕ ПЕПЕПЕВЕУ
ЗАКРВАВЕ НАОЧАРИ,
КИРБИ УЗМЕ СВОЈ
РЕП, СМОТА У РОЛНУ,
И САКРИЈЕ СЕ У
НАЈДАЉИ ЋОШАК АМАМББГ

Шта ти је Велика АмАмб, у Великој Земљи. Сербији.
Тамошњи АмАмб, неки Рип Кирби, чини ми се, дао изјаву за Радио Нови Пазар. Да не питам којићеК АмАмб на том радију.
А ми, овакви поплаљени, остављени у својој тровјерској и двоипонационалној љубави, немамо још ни АмАмб. А камо ли да Хил оде на Радио Градишку да да изјаву против Додика. Би га Латиновић привезао за бандеру у Жеравици.
Даклем, КирбиАмб рекао да Још није чуо да је неко у Србији рекао да подржава Територијалну Цјеловитост Косова, укључујући и Север... Јој, није Косова..., Украјине, укључујући и Крим.
А онда код ПППВ, Први Пут Председника Владе, почели прво да шиште џепови, па шлицеви, онда уши, ки претис лонац из Вогошћу, а наочаре постале тамнохемоглобинске. Не зна се какве су биле очи пошто нико није смео да га погледа у око.
Па рекао да нико са њим неће говорити на Ултиматиш језику. Ни на Свахили језику. Ни на Санџакли језику. Јер је он сто пута рекао ИНК. И Наравно Крим.
Кирби одаслао јавно обавјештење. Млого се извињавамо. Грешка. Нису имали у документацији. А тајно послао депешу Централи, са мојим насловом. НСА, јебемлитимајку прислушајку.
Дабоме да није тако било.
Све је игра. Као и са малезијским авионом. Као, шта мали Кирби зна шта је Радио Нови Пазар, заборавио да је Вучић рекао, нису тог дана купили новине у Амбасади, падала киша.
То је једна ФФИ, Фина Фелацијска Игра, у којој се Вучића и Србију тјера на чистац. А около јасење. Три ливаде, нигде лада нема.
Очито је да ће Србија морати да се опредијели.
Против Руса. Залуд Вучић помиње Јужни Ток. Проф. Симић каже да је то одгођено. Знамо да Млађано Бугарче прво побегне.
Оно што није контрлисано јесте само то што Кирби није очекивао да ће ПППВ имати храбрости да му јавно помене мајку, пардон, ултиматум. Али. треба разумети. Радикалска Крв не леди се баш увек.