недеља, 20. јул 2014.

3107.
ЈЕВТИНА
ПРОМОЦИЈА
ИНЦКА
У КОЗАРЦУ

Чуди ме да су организатори укопа жртава у Козарцу омогућили Инцку да држи говоре и призива земаљску и божију правду.
Горе је све записано, мистичари Инцко.
Он ни по чему не спада у такву манифестацију сахране оних који су недужни страдали у међунационалном и међувјерском рату.
·         Инцко нема достојанство за такав скуп. Он је један обичан ситноборократски међународни, скоро балкански, лажов и мешетар.
·         Он нема кредибилитет да би ишао на такве скупове. Јер није никада на прави начин одао почаст жртвама Србима. Да би поштовао једне жртве, треба да поштујеш све жртве.
·         Инцково присуство је нова лаж Бошњацима. Лаж да имају подршку међународне заједнице и да је правда на њиховој страни а не страни чињеница и стварности.

·         Инцкова прича о правди депласирана је. Он, и његови претходници, успоставили су у БиХ толико неправде да Бог не би имао кад да пиша рјешавајући по њиховим предметима. Горња правда зависи од земаљских чињења. Нема, горе на небу, шта да буде записано друкчије од онога што се догодило на земљи. То што Инцко хоће да буде голуб писмоноша па да носи неку своју конструкцију правде, и оних који муслимане гурају у Жртвени Унитаризам, то је традиционално понашање према Србима. Нико се не може пробудити у једној деценији, у једном рату, у једном вијеку, и упријети прстом само у једну жртву и у једног злочинца. Злочини су коло воденичко које никад не стаје. Мијењају се само они који дријеше вреће, они који су под цагаром, они који су између воденичког камења и они који приповиједају о томе.