субота, 8. јул 2017.

СИСТЕМАТСКО
РАЗАРЊЕ СРПСКЕ
ДРЖАВНЕ И
НАЦИОНАЛНЕ СВИЈЕСТИ.
ПИНК И ТАБЛОИДИ.

Вечерас је историјско финале Пинкових Звезда.
То је крај једне штафетне етапе Прљаве Србије. Смрдљиве Србије. Наказне Србије. Србије Можданих Богаља. Циркусантске Средњевјековне Србије. Србије располућене између Шљиве и Вебера. Самопонижавајуће Србије. Србије Фолкултуре.
Девет мјесеци Србија, на Пинку, подноси сама себе и уништава се. Промовишући систем у коме се манипулише младим људима жељних славе и лаких шаторских пара. И у коме је врхунаравни Жири, Одређивач, Скретничар, Боготац, састављен од протува међу којима је Шабан Шаулић чисти Нобеловац.
Ако буде среће, па да се та Србија имало приближи свјетским трендовима, америчким, тај Циркусант, By Митровић, постаће, у догледној будућности, Председник Србије.
Он и његов производ, ТВ Пинк, настали су у доба Милошевића. У доба Баба Јуле. О којој је, против, пјевао Бора Чорба. А послије спао на то да пјан, за цркавицу, буде у његовом Жирију. Као и Уметница Брунцлик. Коју је лично произвела Баба Јула. У Уметнице.
Историја о томе како пролазе рокери, критичари а како пичке и улизице.
Србија је, данас, у политичком и јавном смислу, Србија Пичака и Улизица.
Синоћ је на другом деветомјесечном Курсу Понижења, на Пинковим Звездицама, побиједио дјечак из Хрватске.
Читава предастава је тако изрежирана да су се он и дјетешце нашли, на крају, као директни конкуретни. Момчић је музички образован и талентован а она цурице од коју годину, жива, играва, весела и само талентована. Била је то потпуно неравноправна борба.
Настрану то што су многе цурице и дјечаци отпали а који представљају ту Дјечију Веселу Србију, и умију да пјевају. Настрану и то што у завршници долазе мистериозни Пресеци Гласова гледалаца у који никад нико није имао увида. Ни ко су, ни одакле су, ни колико их је.
Није трагедија што је дјечак Хрват. Али је трагедија да се у Хрватској читав Државни Врх усраљо и извињавао збопг само једне чоколадице која је, до руку Предсједнице стигла из Србијанске Фабрике.
Тако ће бити и вечерас.
Пинк тиме обавља важан посао за Вучића.
Из чега закључујем да су и он, Пинк Митровић, и ЈУЛ, и Вучић, из исте реторте.
Сада је Пинк директни промотор Нове Регионалне Политике Србије. Политике Господара Вучића. Која је свима смешна осим Пичкама и Улизицима у Србији. И на крају које ће, Александар Вучић постати Декалрисана Лезбијка.
Ну. Јебеш Нејебуше.
Важније је што Пинк, као један од великих и ефективних пунктова, неповратно разара Српску Државну и Националану Свијест. С њим је још шума таблоида и Швицарски Блиц. С њим је и скоро сав Допломатски Кор. С њим је и цијели Инсталатеријум разних богаља који постају важна чворишта Србије Која Нестаје. Министар Одбране. Шеф Обавјештајне Службе. Премијерзбијка.
Основа је Пинк Свијест а потка је тај Инсталатеријум.
Једна јака свјесна интелектуалска, политичка, ововјекообразована група истинитих Срба треба да почне да ради на пројекту стварања Велике Политичке Странке са Националном Идејом 21. Вијека.
Требаће им десет година. Јер пет је већ узео Вучић.
Али ће за коју годину бити касно и за то.

петак, 7. јул 2017.

УСТАВНИ УД
БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

Захтијевати да Гаћице једне Курве буду чистије од њене Курвањеске Душе, тешки је психогени идеализам према курви. А насиље према себи.
Таква је и Ваша Држава БиХ.
Курва Прљаве Душе.
Курва Без Душе.
Босна и Херцеговина је наметнута као Курвањска Држава. Која је требала испунити неколико наруџбина, по налогу својих Макроа.
► Резервисати Територију за ЕУ и Нато Пакт.
► Одвојити Србе, ово мало јадничади што је остало у Српској и што нису смјели ни могли избрисати једним потезом, од Србије.
► Не дозволити припајање Српске Србији јер тиме јача Србија и јача Русија на Балкану.
► Створити Државу Чекаоницу. Док не видимо како ћемо јебати Косово и Србију Целу па ће онда цијела Српска тихо пасти.
► Ујебати Хрвате у БиХ. Јер је Хрватска добила све што је хтјела а ови има да се потчине Сулејману Сарајственом.
► Помоћу Српске стално Србију држати на узди и уколијенчену.
Да је Српска Демократска Странка то схватила, одмах по потпису Дејтона, могла је много ствари да спријечи. Они су, као ретардирани, полуписмени рођаци са села, допуштали једно по једно. Сада смо ту гдје смо.
Створен је цијели низ институција и механизама који треба да испуњавају наруџбе Макроа. Али тако да само Српску подводе Курварима.
Таква Институција НЕБиХ је Уставни Суд БиХ.
По конструкту и по подручју којим се бави.
Стога се не треба много узбуђивати око одлуке да остају ти Муслимански Мартови.
И требало је поднијети апелацију, иако је резултат био знан.
Да би се убрзао Распад БиХ и да би њена Немогућност била очигледнија.
Јер, улога Уставног Суда БиХ, као и других Недејтонских Институција Сарајева, почиње да се своди на писање Пичка по тарабама.

четвртак, 6. јул 2017.

ЕСЕНЕСДЕ
ТРЕБА ДА
ЕСДЕЕСОВО
РАСТРОЈСТВО
ИСКОРИСТИ,
НЕ ЗА СЕБЕ
ВЕЋ ЗА СРПСКУ

Јасно је да Есдеес неће добити право на оба појединачна кандидата на Општим Изборима сљедеће године.
СНСД је, пак, најавио такву могућност за себе. Јер је у бољој позицији на бирачком тржишту и тржишту власти. Јер СНСД у својој Коалицији није подређен као што је СДС подређен ПДП-у. И јер је руководство Есдееса никад млитавије и никад страшљивије. А да о политичкој некоординантности не говорим.
Говедарица је изјавио да БиХ нема Закон о Референдуму па би Референдум у Српској о НАТО Пакту био неважећи.
До јуче се није могло замислити да би таква будала могла да води једну Велику Српску Странку. У Земљи у којој су сви имали намјеру да униште и истјерају Србе. Па и тај Нато.
Хаос Руководства Есдееса, који није почео са Говедарицом, одражава се на структуру, локалну власт, сарајско измећарство њихово и на конкретну Политичку Моћ.
То њихове бираче, који су ортодоксни Срби али сада приморани да бораве у неком политичком зимском сну, који траје предуго, оставља у безваздушном простору, без сидра и оријентира.
Есенесде, који води Политику под националним мотом Креће се Држава Српска, мора, на терену, у локалним заједницама, када је ријеч о кандидатима за Предсједника Републике и Српског Члана Предсједништва, да се окрене том Есдеесовом Бирачком Тијелу. Не да га врбује, мами и употребљава, већ да му омогући да Српске Гласове искористи на најнационалнији начин.
Због тога што ће гласови Бошњака који живе у Републици Српској, скоро листом ићи против Републике Српске.
Есенесде има велику могућност за такво дјеловање. Јер има локалну власт у највише општина у Српској.
Ту на дјелу мора да буде и Локална Власт али још више и Општинска Организација СНСД. Тамо гдје није девастирана и гдје није предана у руке Мајкуна, Тајкуна, Шефида и Локалних Феудалаца.
Не треба никако дозволити да се Српски Гласови Есдееса користе заједно са Бошњачким, против Републике Српске.
Јер ће то даље да уништава Есдеес.


среда, 5. јул 2017.















ДЕРЕГУЛАЦИЈА
ЈЕ УНИШТЕЊЕ ДРЖАВЕ.
ИЛИ, КАКО УНИШТЕЊЕМ ОБЛИКА,
УНИШТИТИ СУШТИНУ.

Разумијем Старог Вола који, сипљив, жури за јунцима који руше ограде и прескачу врљике док су им муда велика, црвена и глатка. Не иде он да скаче на младе Јунице. Он се нада да ће млађарија провалити и у неки млади купус. Па да заложи, јер нема зуба за испашу и старо сијено.
Ну не разумијем Нацију која добровољно разваљује врљкике властите Државе.
Након Првих Демократских Вишестраначких Избора, након Ратова Братства и Јединства, након уништења Државе СФРЈ, коју су сви највише вољели а рушили је са полетом као да је то била ОРА, овдје је наступио глобални свјетски поредак у облику голе Територијализације.
То је, дабоме, била балканска, ћенифска, сиротињска варијанта Финансијерског Територијализма.
Ником ово није требало због пара. Већ само због Територије.
Странци Усранци су знали да су ови људи углавном Грлаши. Иду Грлом у јагоде.
Па су их тако повели и у Дерегулацију. Чији је циљ био уништење Државе.
То је био лак посао. Јер нико у силним покретима, који су се издавали за Плитичке Странке, није знао шта је Држава. Сви су они поистовјетили Државу са Влашћу, са Режимом, са Диктатуром.
То Есдеес, и смрдљива Опозиција, и данданас ради, мисли и прича.
Тај исти Есдеес који је у руке добио Државу, послије Дејтона, чак им је и Милошевић то рекао и честитао, не знајући шта ради, пустио ју је из руку, Сарајеву и Странцима Усранцима.
Како је уништена Држава Република Српска.
Са пар потеза.
► Приватизација по сваку цијену.
► Продаја Банака.
► Предаја Пореза.
► Именовање свега Јавним.
► Укидање неких министарстава.
► Натурање Агенција умјесто Министарстава.
► Увођење ММФ, СБ и ЕБ као равноправних Политичких Фактора.
► Отварање Приватних Факултета.
► Формирање Нотарске Службе.
► Претварање СДК у приватни монопол. Финрар и слично.
► Јавне Набавке.
► Укидање Војске.
► Цивилна контрола Полиције...
*
А без Државе, Нација иде садпасад.
*
Примите моје искрено саучешће.

уторак, 4. јул 2017.

ТЕРИТОРИЈАЛИСТИКИЊА
БРНАБИЋ

Двије Женске Особе, које се ријетко чешљају а још рјеђе перу косе, Могеринић и Брнабић, изјавиле су у дватри дана нешто што би озбиљне Политичке Планере Срба, Србије и Српске, Политичке Вође, Функционере и Политичке Извршне Најамнике, требало да забрине и узме у анализу и разматрање реченог.
Брнабићка је Блумбергу, према наслову, рекла Ако буде приморана Србија ће бирати ЕУ а не Русију.
Још голобрада а већ говори у име Србије.
У тексту није тако изричито. Али ни Брнабићка није, још, демантовала. Мада већ пљуште питања да ли је та Брнабићка срушила досадашњу политику коју је промовисала Србија. Ићи ће у ЕУ али неће радити ништа против Русије. Нити ће се затварати према Русији.
Могеринићка је, послије састанка са Предсједницима из Србије, Вучићем и Тачићем, изјавила да ће Западни Балкан бити дио ЕУ. Мнијем да је то надокнада за оне Брегзиташе.
Шта повезује изјаве Брнабић и Могерини.
Територија.
Јасно је да ЕУ, чији је изасланик Могеринијева, не занима на Балкану, па ни на Западном Балкану, мада нико не зна шта је то, ништа друго осим Територије.
Да занима, то би негдје за ових више од двадесет година од Ратова Распада, избило на видјело.
Брнабићку такође не занима ништа осим тог просеравања о Србији. Јер она ништа друго и не зна. Она је и доведена на то мјесто Премијера Србије јер не зна ништа. Она је и дала интервју Блумергу зато што не зна ништа и што је ту доведена. Блумберг је и тражио интервју од ње зато што је ту доведена.
И што треба почети са бацањем жаба у млаку воду.
Србија, ако буде приморана...
Блуомебрг не мора али би Ана Брнабића морала да објасни тај наслов и чињеницу око Приморавања.
Ко ће да примора Фактора Региона, СТЈ. Осим оних који су инсталирали Брнабићку. И послали пушкицу Вучићу да се сложи са тим.
Јасно је да се иза свега, иза цијеле те Територијализације, крије опасност по Србе. Српску и Србију.
Та три циља су једини циљеви Еунатоинтеграција.
Шта Српска и Србија могу да ураде по том питању. Или против Територијализације. Мало или ништа. Осим да се надају да ће Кина и Русија, које и данас разговарају о великим питањима, наћи простора и за ове двије мале инерпункцијске ознаке, Српску и Србију.
И да, Српска и Србија, дјелујући досљедно и стратешки озбиљно, ништа не ураде на своју штету и на штету Русије и Кине.

понедељак, 3. јул 2017.

СТОЈЧИНОВИЋИ

Дабоме да сам био против сарадње са Калинићевом Партијом.
Гдјегод је у питању Партија то је, мањевише, Братија. То није Политичка Странка.
Калинић је један од оних који нису били за Есдеес.
Есдеес је један од највећих умјетника да узме себи, и за лидере, оне који нису за њега. И оне који ће га нагузити до голе коже.
Калинић. Чавић. Босић. Говедарица...
Кад немаш добру страначку организацију, увијек се осјећаш ко Сирома. Па је добор и кад мува уђе у гујицу.
Тако је Есдеес, не могавши никада од огромне политичке свијести и подршке, створити одговарајућу Организацију, прихватао свакога.
Ендемски Стојчиновић је један од хиљада.
Прототип неквалитетног маргиналца који је доспио на положај за који нема ни људске, ни политичке, ни школске вриједности.
Мислим на дужности у Добоју.
А тек његова дјелатност лоцирана у том Добоју, даје непоновљиву мирсну ноту њему и Есдеесу. Јебо Коко Шанел.
Ако је из Добоја, у том политичком и страначком смислу, потребан ти је микроскоп на затиоку, леђима и на гузици а не само на очима, уз двоглед, далекозор и телескоп.
Те особине Недостатка Организације почео је да показује и Есенесде.
Па је окупљајући све и свја, улазећи у аранжмане са никим и ничим, уништавао своју Здраву Организацију.
Зато никад није побиједио у Добоју, Приједору, Бијељини, Гацку, Угљевику.
Сарадња са Калинићевом Партијом је једна од тих Умоболница Есенесдеа.
А Стојчиновић је продукт и камен о врату те сарадње.
Руководство Есенесдеа је рано почело да жртвује своје поштене људе да би отворило вратнице и њедра туђим лоповима.
И рано је почело да опонаша Есдеес.
Само на другу страну.
Док Есдеес растјерује капом и штапом, Есенесде прима и прихвата пореду и безакоњу.
И једни и други би могли да смање доживљј.
Како би се смањила Популација Стојчиновића.
Јер Дарвин за њих није нашао мунгосе.


недеља, 2. јул 2017.

ИДУ ИЗБОРИ,
ИДУ У АМБАСАДЕ

Политичка Сцена и Српске и Србије, код Великих Политичких Странака и Лидера, једино позитивно вреднује Национални Политички Концепт.
Али, Бирачи то неће урадити за њих и умјесто њих.
Можете их мало варати, можете им много украсти, можете анимирати бирачке и јавносне рукавце. Али ће онај највећи дио бирачког тијела остати привржен НПК, или нечему што личи на то, или неће уопште излазити на изборе.
Вучић је у Србији побиједио зато што нико није имао Национални Политички Концепт.
СНСД побјеђује Опозицију у Српској јер има Национални Политички Концепт.
Да је неко имао НПК у Србији, Вучић би био сатрвен.
Дабоме, то не може бити неко ко се ишчилио јуче, и ко нема Велику Политичку Странку. Зато су скоро сви радили за Вучића. И Бели Фолер и Керовођа Сребреничанин. Шешељ поготову.
Истини за Бога, од таквих се и не може очекивати Национални Политички Концепт.
Да је СДС у Српској, развивши Странку, развио и НПК, са капиталом којег је имао у српској свијести, тешко би се СНСД наносо власти.
Постоје само два излаза.
Или да група Рационалних Националиста формира Идеју, НПК, и почне да гради Странку. И да предасе узме десет година.
Или да стану уред и иду у Једну Амбасаду. Тамо имају формуларе. Као кад имаш жутицу. Смијеш јести ово, не смијеш ово. Сребреница је Геноцид. Срби су, нарочито На Власти, Криминалци. У Српској је све Криминал. То смијеш на свим формуларима.
У Србији су, сви које није Вучић припео, били у реду пред Амбасадом.
У Српској су се толико одомаћили да иду и прекореда.
Можда ће се мало уозбиљити ако оде Кормачка а дође неко с ким се још нису свјежбили.
За годину су Избори у Српској.
Све више ћемо читати формуларе Једне Амбасаде. Кроз изјаве политичких окорака, опушака, рециклираних балега, телала криминала и корупције... из Опозиције.
Али, ни једну Српску Ријеч нећемо чути.